Bizar

Rover-ul Curiosity a fotografiat un OZN pe Marte

4views

O lumină neidentificată, surprinsă de rover-ul Curiosity, ridică numeroase semne de întrebare cu privire la existența extraterestră pe planeta Marte.

Cu toate că specialiștii sunt de părere că ideea existenței extratereștrilor pe Marte este doar o fantasmă emisă de iubitorii teoriilor conspiraționiste, în fotografia realiză de rover-ul Curiosity se poate vedea clar o lumină extrem de mare la orizont. Bineînțeles că aceasta nu poate fi o stea sau nicio altă planetă și cu toate acestea NASA nu poate sau nu vrea să ofere o explicație plauzibilă cu privire la ciudata lumină.

Tăcerea specialiștilor NASA nu a făcut decât să alimenteze imaginația internauților din întreaga lume care au încercat să elucideze misterul susținând că este vorba despre un OZN. Astfel, în subteranul lui Marte s-ar ascunde numeroase baze extraterestre, de care pământenii nici nu au avut habar când au trimis rover-ul Curiosity pentru a cerceta suprafața planetei.

lumina marte

Lumina din fotografie este de-a dreptul bizară și așa cum în ultima perioadă numeroase fotografii de pe Marte au ridicat semne de întrebare cu privire la ceea ce se întâmplă pe această planetă. Ideea care se regăsește pe buzele tuturor este că încă o dată NASA ascunde adevărul din motive greu de înțeles.

loading...