Încă din primele zile în care a aterizat pe Marte, rover-ul Curiosity a uimit opinia publică prin fotografiile pe care a reușit să le capteze. Dacă în trecut, o floare sau o piatră în forma unui animal straniu am putut admira pe Planeta Roșie, de data aceasta o altă fotografie, pusă de NASA la dispoziția publicului larg, face vâlvă.

Din fotografia alăturată, se poate observa cum o bucată de metal sau poate plastic a răsărit din solul marțian. Curiosity a fotografiat-o și a transmit imaginea pe Pământ. După cum era și normal au început controversele cu privire la această imagine stranie.

Există diverse păreri la ceea ce se observă în fotografie. Unii susţin că ar putea fi vorba chiar despre un animal straniu, pentru că i se văd capul cât li ochii care lucesc atât de puternic. Ciudat este că animalul sau obiectul pare că a răsărit din solul marțian, lucru absolut anormal.

animal marte

Pe de cealaltă parte, dacă este doar o rocă oarecare atunci de ce lucește și de ce este altfel decât rocile din jurul său? La această întrebare probabil că nu vom găsi răspuns niciodată.

Oare ce poate să reprezinte această fotografie? Dacă aveți păreri și idei nu vă sfiiți să le împărtășiți prin comentarii.

Loading...
loading...