Take a fresh look at your lifestyle.

Rover-ul Curiosity a fotografiat o floare pe Marte?

O altă fotografie efectuată de rover-ul Curiosity ridică semne de întrebare cu privire la planeta Marte. NASA a făcut publice mai multe fotografii pe care Curiosity le-a efectuat în ultima perioadă pe Marte. Una dintre ele este de-a dreptul fascinantă pentru că se poate observa cum o floare ciudată e crescută pe o rocă marțiană.

Imediat, părerile s-au împărţit și în timp ce unii susțin că în imagine se observă o floare, specialiștii NASA cred că este vorba despre o bucată de plastic care a căzut de la rover-ul Curiosity. Pe de altă parte, geologii sunt de părere că este o rocă mai deschisă la culoare, translucidă, care datorită luminii și a unghiului din care a fost efectuată fotografia conferă senzația de floare.

floare marte

Nu se poate spune cu exactitate despre ce este vorba în această fotografie, dar interesantă este explicația specialiștilor NASA, care de fiecare dată când apare ceva suspect în fotografiile capturate de Curiosity susțin că sunt bucăți de plastic care cad într-un fel sau altul din robot. Oare chiar atât de fragil să fie Curiosity, sau NASA are senzația că opinia publică nu este decât o turmă de oi?

loading...

Comentariile sunt închise.