Mozaic

Românul care i-a înfruntat pe teroriști: I-am dat una, de l-am zăpăcit

Un român care lucra în zona atacului de sâmbătă seara de la Londra a surprins momentele dramatice de imediat după atentat.

El a reuşit chiar să-l lovească pe unul dintre terorişti. Românul și-a povestit impresiile pe Facebook, unde a postat și un filmuleț. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

„Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aici! Doi terorişti taie lumea pe stradă. Uitaţi ce e aici! Câţi au omorât, fraţilor. Eram la muncă. Uitaţi ce i-au făcut unuia. Of!

I-am dat în cap! I-am dat cu basketul (coș – n.r.)  în cap! I-am dat un basket de l-am zăpăcit!

Du-te şi adu parul care e sub masă! Florin, făcăleţul ăla tare de sub masă du-te și adu-l încoa’!”

ACTUALIZARE. Florin Morariu e din Iași și se află în Anglia de un an și jumătate, unde lucrează la o brutărie. El a povestit într-un interviu pentru actualdecluj.ro cum s-au petrecut lucrurile, sâmbătă seara, și cum a dat nas în nas cu unul dintre atacatori.

loading...

Era la muncă împreună cu un coleg din Croația și cu un alt român, Florin. Își făceau treaba obișnuită când au auzit din stradă țipete. S-au uitat pe geam și au văzut zeci de oameni alergând înfricoșați. Apoi s-au trezit cu două turiste care băteau disperate în geam să le lase să intre. Le-a deschis ușa și fetele au apucat să spună că de la London Bridge coboară niște oameni cu cuțite și taie lumea pe stradă.

„Am ieșit și noi, le-am lăsat înăuntru și le-am spus să stea acolo. Am luat două navete de astea și-am plecat înspre locul din care veneau oameni în alergare. (…). Văd în stânga, la vreo cinci metri, patru persoane, un cetățean simplu flancat de alți doi, iar din spate vine un al treilea. Apoi îl văd pe cel din dreapta că începe să-l taie cu cuțitul. M-am dus spre ei, am aruncat cu o navetă, aveam două. M-am apropiat, iar cu a doua navetă l-am lovit pe unul dintre ei în cap, în zona feței.  Imediat a apărut poliția și mi-au strigat prin portavoce să plec că aruncă grenadă”, a povestit Florin Morariu pentru actualdecluj.ro.

Și presa britanică scrie despre românul care l-ar fi lovit pe un atacator în cap cu un coș și care ar fi adăpostit 20 de persoane în brutărie. Britanicii spun că românul este aclamat ca un erou. El a povestit și pentru Associated Press cum s-au petrecut lucrurile.

https://www.facebook.com/florin.morariu.963/videos/174425399756851/?autoplay_reason=ugc_default_allowed&video_container_type=1&video_creator_product_type=0&app_id=6628568379&live_video_guests=0

 


sursa: Digi24

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top