România, țara cu cele mai multe puncte energetice din lume

România, țara cu cele mai multe puncte energetice din lume

Specialiștii susțin că, România este țara cu cele mai multe puncte energetice. Pământul este o formațiune cu linii geoenergetice, care se întretaie și formează noduri energetice. Acestea sunt sub influența fenomenelor geofizice și cosmice.

În aceste zone au fost civilizații ale giganților, au fost construite temple, biserici, mănăstiri și altare pentru ritualuri religioase. Randamentul extrasenzorial, în aceste zone este remarcabil. Au fost realizate teste, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

Una dintre aceste zone este Cozia, Frunți, Negoiu. Zona mai este numită și Trigonul Dacic. Alte zone puternic energetic sunt în Tismana, Nehoiașu, Abrud, Călimani, Soveja.

De remarcat, este faptul că reprezentanții sistemului comunist au fost interesați de aceste zone. Mulți ofițeri au fost antrenați în aceste zone. Cea mai puternică zonă energetică este Omu-Babele-Sfinxul. La anumite intervale apar conuri de lumină, care crează vortexuri energetice.

Polovraciul este una dintre cele mai puternice zone energetice, în ceea ce privește tonifierea organismului. Peștera Polovraci ar fi fost locul unde Zamolxis, timp de trei ani, s-a retras. Tehnicile sale pentru tămăduirea sufletului și ale corpului erau remarcabile, recunoscute și de Herodot în scrierile sale.
Sarmizegetusa este zona în care sunt activate aptitudinile creative.

O altă zonă cu impact energetic este cea de la Căscioarele, Constanța. Se spune că, pe acele meleaguri, a existat o civilizație a zeilor titani. Arheologii au descoperit necropole care au aparținut unei civilizații a giganților. Pietre cu inscripții ciudate, linii care delimitează zona.

Loading...

Conform măsurătorilor, acustica este remarcabilă. Specialiștii susțin că, deasupra unor zone din România există o adevărată umbrelă energetică. Acest lucru a fost confirmat și de către specialiștii japonezi, care au efectuat măsurători în România.

În aceste locuri, pământul pulsează, plantele cresc foarte bine, iar omul are o stare de liniște și echilibru.
În zona Omu-Babele-Sfinxul au fost înregistrate semnale radio care vin din interiorul muntelui. Aceste fenomene energetice au atras cercetători din lumea întreagă. Unul dintre aceștia a fost profesorul peruan Ruzo, care timp de mai mulți ani, a venit în România și a studiat aceste fenomene.

El a studiat și zonele energetice în care au trăit incașii și a realizat o paralelă cu cele din România. Șamanii consideră că sculpturile din zonele energetice incașe vin de dincolo de lume. Sculpturile descoperite în zonele incașe reprezintă rinoceri, elefanți, cămile, chipuri negroide, cu care populația indigenă nu avea cum să intre în contact.

Profesorul Ruzo considera că în momentul solstițiului, în zona Sfinxului, se petrec fenomene energetice excepționale. El susținea că, în anumite zone ale lumii, a existat o civilizație și o cultură solară. Platoul Bucegi ar fi, conform spuselor sale, unul dintre cele mai vechi centre religioase din lume.

puncte energetice

Ruzo a mai susținut că, între civilizațiile din platoul Bucegi și cele incașe au existat legături, dat fiind similitudinile pe care le-a descoperit. Zonele au fost populate de civilizații fabuloase.  Platoul Bucegi a fost numit calea aurului și a mirului.

loading...

Related posts