Bizar

Rods, presupusele forme extraterestre de pe Pământ

Forme de viață necunoscute, asemănătoare cu niște tije sunt văzute sau fotografiate prin diverse zone ale globului. Fenomenul poartă numele de Rods și există voci care susțin că este vorba despre viața extraterestră.

Fenomenul a fost numit Skyfish sau Rods-uri și desemnează niște baghete luminoase, invizibile ochiului liber. Acest fenomen poate fi surprins de camerele foto clasice și digitale.

Sunt voci care consideră că acestea sunt forme de viață extraterestră sau OZN-uri în miniatură. Tijele străbat cu mare viteză întunericul, dispărând aproape instantaneu.

Începând cu anul 2005, în mai multe zone din lume au fost surprinse fotografii cu Rods-uri. Cele mai multe imagini durează între unu și cinci cadre. Maniera în care se mișcă nu seamană cu nimic din ceea ce cunoaștem la regnul animal sau chiar la aeronave.

Examinând un cadru se poate observa că au șapte aripi și șapte segmente. În septembrie 2004, pe suprafața unde s-a produs accidentul de la Roswell, un vânător a descoperit o piatră care prezenta niște simboluri ciudate. Simbolurile erau identice cu modelul unor cercuri apărute într-un lan de grâu în anul 1996, în Anglia.

Piatra a fost studiată la microscop, dar nu au fost observate amprente ale instrumentului cu care s-a realizat gravura. Mulți cred că gravura de pe piatră descrie existența universurilor paralele.

loading...

Rods - Rods, presupusele forme extraterestre de pe Pământ

Un alt fapt ciudat se produce atunci când un magnet este așezat pe partea superioară a pietrei. Ea se rotește contrar acelor de ceas. Dacă magnetul este așezat pe partea inferioară, ea se rotește în sensul acelor de ceas.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top