Ritualuri bizare la Pasărea, mănăstirea vedetelor

Ritual cutremurător lamănăstirea vedetelor”. Mănăstirea Pasărea, vizitată adesea de Cătălin Măruţă, Andra sau Bianca Drăguşanu, ascunde un secret macabru. La subsol se află o încăpere plină de cranii ale măicuţelor care au slujit acolo de-a lungul veacurilor, iar de Paşti credincioşi şi preoţi deopotrivă se roagă printre oseminte.

Mânăstirea Pasărea se află La doar 20 de kilometri de Bucureşti într-o oază de linişte, informează România TV. Puţini ştiu însă secretul macabru care stă între zidurile aşezământului.

La subsolul mânăstirii se află o încăpere mortuară, în care craniile maicilor care au slujit acolo sunt aranjate de-a lungul şi de-a latul camerelor. Osuarul este deschis o singură dată pe an, în noaptea de Înviere, iar credincioşii se roagă acolo alături de preoţi şi măicuţe.

 „Este o taină care cu foarte greu se poate explica în cuvinte. O simţi numai în inimă, fiecare o simte, cu credinţa cu care se duce”, explică o măicuţă.

Andra şi Cătălin Măruţă sunt două dintre vedetele care merg periodic la mânăstire şi chiar au legat prietenii cu măicuţele de acolo. De curând a fost şi Bianca Drăguşanu, care însă s-a speriat teribil de osuar.

„Nu am ştiut despre asta. E horror! Nu o să mai calc niciodată acolo. Acum iar nu o să pot să mai dorm la noapte. De ce să faci aşa ceva, care e explicaţia?”, s-a întrebat speriată Bianca.

Mănăstirea Pasărea

Ceremonia din subsolurile Mânăstirii Pasărea a atras inclusiv atenţia presei internaţionale, care a scris pe larg despre această slujbă unică în rândurile ortodocşilor

Loading...

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și