The news is by your side.

Ritualuri bizare la Pasărea, mănăstirea vedetelor

Ritual cutremurător la „mănăstirea vedetelor”. Mănăstirea Pasărea, vizitată adesea de Cătălin Măruţă, Andra sau Bianca Drăguşanu, ascunde un secret macabru. La subsol se află o încăpere plină de cranii ale măicuţelor care au slujit acolo de-a lungul veacurilor, iar de Paşti credincioşi şi preoţi deopotrivă se roagă printre oseminte.

Mânăstirea Pasărea se află La doar 20 de kilometri de Bucureşti într-o oază de linişte, informează România TV. Puţini ştiu însă secretul macabru care stă între zidurile aşezământului.

La subsolul mânăstirii se află o încăpere mortuară, în care craniile maicilor care au slujit acolo sunt aranjate de-a lungul şi de-a latul camerelor. Osuarul este deschis o singură dată pe an, în noaptea de Înviere, iar credincioşii se roagă acolo alături de preoţi şi măicuţe.

 „Este o taină care cu foarte greu se poate explica în cuvinte. O simţi numai în inimă, fiecare o simte, cu credinţa cu care se duce”, explică o măicuţă.

Andra şi Cătălin Măruţă sunt două dintre vedetele care merg periodic la mânăstire şi chiar au legat prietenii cu măicuţele de acolo. De curând a fost şi Bianca Drăguşanu, care însă s-a speriat teribil de osuar.

„Nu am ştiut despre asta. E horror! Nu o să mai calc niciodată acolo. Acum iar nu o să pot să mai dorm la noapte. De ce să faci aşa ceva, care e explicaţia?”, s-a întrebat speriată Bianca.

Mănăstirea Pasărea

Ceremonia din subsolurile Mânăstirii Pasărea a atras inclusiv atenţia presei internaţionale, care a scris pe larg despre această slujbă unică în rândurile ortodocşilor

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și