RETRO-INGINERIA, CUNOAȘTEREA TEHNOLOGIEI EXTRATERESTRE

Trebuie să intrăm în contact cu extratereștrii sau nu? Răspunsul la această întrebare a divizat lumea științifică. Stephen Hawking susține că un astfel de contact va fi fatal pentru omenire. Pe de altă arte, cercetătorii ruși fac toate eforturile pentru a avea astfel de contacte.

În anii 80, în cadrul KGB-ului a fost creată o unitate specială care avea ca obiectiv contactul cu extratereștrii. În Munții Ural, în apropierea unei baze militare a fost efectuat un experiment prin care s-a încercat atragerea de OZN-uri în zonă. Au fost lansate mai multe avioane de luptă, timp de 6 luni. După fiecare lansare, avioanele erau urmărite minute întregi de OZN-uri, a declarat un înalt oficial al armatei.

În august 1989, un OZN s-a prăbușit în apropiere de Prohlandnyi. Echipa de intervenție specială a KGB-ului a fost trimisă la fața locului unde au descoperit epava și trei cadavre extraterestre. Acestea aveau o lungime de un metru, pielea cu aspect reptilian și de culoare gri, mâinile palmate. Cadavrele au fost conservate în vase de sticlă la Kapustin Yar.

Rușii au aplicat retro-ingineria pentru a studia epava OZN-ului. Pe de altă parte, sunt cercetători care se opun demersurilor de a intra în contact cu creaturi deosebit de inteligente care trăiesc după alte reguli. Agresivitatea și dorința de expansiune sunt direct proporționale cu nivelul de inteligență și dezvoltare.

Probabilitatea de a supraviețui în cazul unui atac extraterestru este foarte mică. Dacă acum câțiva ani, acest subiect era considerat SF, în ultimul timp, tot mai mulți specialiști atrag atenția asupra acestui pericol care se va produce într-un viitor apropiat sau mai depărtat.

Loading...

Multe dintre accidentele spațiale au fost clasate, considerându-se că au avut cauze necunoscute. Sunt specialiști care au reconstituit aceste accidente și au ajuns la concluzia că intervenția extraterestră le-ar fi generat. Mai mult, se insistă pe ideea că omenirea este blocată în demersurile pe care le face de a cuceri Universul. Multe proiecte spațiale au fost abandonate fără a se da explicații.

Încă din anul 1947, FBI a întocmit documente cu privire la prezența extraterestră și la pericolul la care este expusă omenirea. În documente se vorbește despre retro-inginerie, tehnică utilizată asupra epavelor de OZN-uri, în încercarea de a înțelege tehnologia după care acestea funcționează. În anii 80, elementul misterios din care erau realizate epavele a fost numit 115. Se presupunea că forța lor antigravitaţională era generată de acest element.

rp_ozn-urile-lui-hitler-si-bazele-militare-naziste-din-antarctica.jpg

Abia în anul 2004, a fost descoperit elementul unupentium, misteriosul element 115, cu proprietăți antigravitaționale.  În documentele FBI se mai sune că cele mai multe OZN-uri sunt ghidate de la distanță. OZN-urile posedă o energie radiantă care poate distruge orice obiect.

Poate că toate aceste informații i-au făcut pe mulți specialiști să păstreze tăcerea. Dacă am cunoaște aceste informații viața noastră ar deveni un adevărat infern. Unde poți să te ascunzi în cazul unui astfel de atac?loading...
S-ar putea să-ți mai placă și