REPTILIENII, PRIMA SPECIE INTELIGENTĂ

REPTILIENII, PRIMA SPECIE INTELIGENTĂ

În topul conspirațiilor lumii, un loc de frunte îl ocupă teoria conform căreia reptilienii guvernează lumea.
Legende, istorii, supoziții sau poate realitate.

Există susținători ai acestei teorii care spun că există o rasă a reptilienilor terieni, care trăiesc printre noi și au puterea și decizia, în ceea ce privește lumea. Ca și origine, aceștia își au originea pe Terra și s-au format ca urmare a evoluției unor specii.

Se poate să fie vorba despre o manipulare genetică, între rasa umană și reptile. Alți cercetători susțin o evoluție a dinozaurilor pitici, care au supraviețuit cataclismului și au dat naștere la ceea ce numim reptilieni.

O altă teorie susține faptul că, reptilienii sunt de origine extraterestră și au fost aduși pe Pământ, cu mult timp în urmă, atunci când, extratereștrii au ocupat planeta noastră în căutare de aur. Sunt considerați ca fiind prima specie inteligentă. Ei au capacități mentale și extrasenzoriale deosebite.

Reptilienii guvernează nu numai planeta noastră, ei guvernează sistemul nostru solar. Acum 100000 de ani, pe planeta noastră au venit illojiims, dușmani de temut ai reptilienilor.  Aceștia, prin mutații genetice au creat omul modern, o rasă docilă și muncitoare.

Războiul care s-a creat între reptilieni și illojiims este redat în textele vechi, ca fiind lupta dintre bine și rău.
Crearea omului nou s-a realizat cu mutații genetice care nu ne permit să utilizăm creierul la parametrii maximi. Utilizăm doar 5% din capacitatea creierului.

S-a dorit crearea unei rase umane care să nu pună în pericol pe creatori. În timp ce omul își începe existența și evoluția la suprafața planetei, reptilienii se retrag în locuri ascunse, unde își dezvoltă tehnologia.

Se spune că, Eva a fost ademenită de reptilieni să facă gestul necugetat de a părăsi Edenul, considerat grădina cunoașterii și a înțelepciunii.

În anul 1980, doi tineri care se aflau într-un automobil, au oprit pentru a schimba roata de la mașină. Ei susțin că au fost atacați de o creatură cu forme umane, dar și reptiliene, înaltă de doi metri și foarte agresivă.
Sunt memorabile urmele adânci pe care creatura le-a făcut pe caroseria maşinii.

rp_reptilian-alien.jpg

Câțiva ani mai târziu, un alt incident s-a petrecut la o bază militară americană. Fiica comandatului a fost atacată de o creatură, jumătate om, jumătate reptilă. Aceasta cu greu s-a salvat, baricadându-se în baie.

US Army l-a obligat pe comandat să mușamalizeze cazul. Martori au fost câțiva soldați, care după o perioadă au relatat incidentul. Legende, rumori sau poate realitate.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This