REPTILIENII, CREATORII LUI HOMO ERECTUS

Scriitorul și cercetătorul american John Rhodes a publica o carte, în care susține că, reptilienii au fost prima specie de pe planeta noastră, care sunt la originea producerii cataclismului, în urma căruia au dispărut dinozaurii dar și o bună parte dintre reptilieni.

El mai susține că, reptilienii vin de pe planeta Nibiru, care o dată la 3600 de ani se apropie de Pământ.
Reptilienii au colonizat planeta Marte, Luna și Pământul. Reptilienii au creat homo erectus, pe care l-au folosit în marile lor proiecte.

Această teorie este susținută și de textele de pe tăblițele sumeriene în care se vorbește despre creare omului, de entități venite din cer. Atlanţii au fost ajutați de către reptilieni ca să ajungă la nivelul excepțional de dezvoltare. Celebrul clarvăzător Edgar Cayce susținea aceeași teorie. În viziunile sale, el a făcut călătorii pe Marte și Lună, unde a intrat în contact cu aceste entități.

Reptilienii sunt la originea construirii civilizațiilor egiptene și mayașe. În acest mod, se pot explica similitudinile dintre cele două civilizații, dar și dispariția lor misterioasă.

John Rhodes susține că Dumnezeul din cer era un reptilian, care a creat Turnul Babel, în scopul diversificării rasei umane, începând cu limbajul. Sodoma și Gomora, cele două orașe, au fost distruse printr-o explozie nucleară, pentru a face populația, care dădea semne de nesupunere, să-i recunoască în poziția de stăpâni ai acestei planete.

Reptilienii sunt creatorii rasei albe, ariene, care s-a dezvoltat, la începuturile ei, în ținuturile Persiei.
Oamenii de știință sunt de acord că, Persia este leagănul rasei ariene.

După cataclismul al căror autori au fost reptilienii, cei care au scăpat cu viață s-au retras în cavernele și tunelurile din interiorul Pământului. Indienii Hopis susțin faptul că în interiorul Pământului trăiesc frații lor șerpii. Strămoșii lor au făcut incursiuni în aceste caverne unde i-au întâlnit pe reptilieni.
Aceeași legendă circulă și printre triburile din Amazonia, unde se mai spune că, șamanii intră în contact prin telepatie cu reptilienii.

Cercetătorul David Icke susține că, reptilienii sunt autorii multor dispariții ale oamenilor și că oamenii în negru, cei care apar în zona unde s-au produs evenimente extraterestre, nu sunt altceva decât, roboți biologici, creați de către reptilieni.

Indienii zulu, Africa de Sud, au propriile legende, care au similitudini cu cele ale indienilor amazonieni. Omul a fost creat de forțe extraterestre. Mai mult, ei au credința că, reptilienii se pot transforma în oameni și mulți dintre aceștia sunt printre noi.

Civilizații diferite care au trăit în epoci diferite și în zone diferite, fără să aibă posibilitatea unor contacte, au multe similitudini, iar legendele privind reptilienii revin sub aceeași formă.

reptilieni

Cercetătorii au fost stupefiați de asemănările dintre cele două civilizații, cea egipteană și cea mayașă. Aceste asemănări ne duce cu gândul că, la baza celor două a stat un artizan comun.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>