The news is by your side.

Reptilienii: Controlul Terrei cu ajutorul hibrizilor umani

1

O teorie a conspirației, care începe să prindă amploare, spune că reptilienii se află printre noi și doresc cu orice preț să pună mâna pe controlul civilizației umane. Acest control se realizează prin realizarea unor hibrizi umani, care sunt introduși în societatea noastră și care datorită puterilor lor paranormale ajung să dețină cele mai importante funcții în aparatul de stat.

Scriitorul britanic David Icke a fost primul care a expus publicului larg ideea cum că reptilienii se află pe Terra de cel puțin 10.000 de ani și în tot acest timp au manipulat civilizația umană așa cum au dorit. Pentru ca manipularea să fie un fenomen mult mai uşor, reptilienii au decis că a venit momentul ca omul obișnuit să dispară și astfel să fie înlocuit un un hibrid creat între reptilieni și oameni.

Chiar dacă această teorie pare una deplasată sau chiar șocantă, există numeroși oameni de știință care o susțin. Unul dintre ei este americanul David M. Jacobs, care a elaborat o serie de lucrări în care a introdus argumentele care explică nevoia reptilienilor de a domina Terra. Se pare că acești hibrizi au fost creați cu mult timp în urmă și în ziua de astăzi se află printre noi și nu atrag atenția asupra originii lor. Cei mai cunoscuți sunt Regina Elisabeta a Angliei sau chiar președintele american Barack Obama.

Scopul principal al reptilienilor este să formeze o nouă societate, cu oameni noi, care să aibă material genetic venit din spațiu. Astfel hibrizii sunt introduși în societate și pentru că sunt dotați cu capacităţi extraordinare ajung extrem de repede să controleze domeniul din care fac parte. Acești hibrizi sunt capabili de a experimenta emoțiile umane, dar sunt loiali creatorilor lor.„, susține Jacobs.

Potrivit lui Jacobs procesul de creație se face pe două căi: cea natural,cât și cea artificială. În general, cel mai des se apelează la calea artificială pentru că este mult mai ușor pentru reptilieni. Astfel, ei răpesc oamenii cu gene corespunzătoare pentru ca mai apoi să fie duși într-un laborator de unde li se prelevează materialul genetic cu ajutorul unui aparat care intră pe la nivelul buricului. În cazul femeilor, acestea sunt lăsate însărcinate pentru ca mai apoi să li se ia copilul, iar în cazul bărbaților, acestora li se prelevează sperma după care sunt duși acasă.

Cazul Shane

În noaptea de 2 mai 1968, o tânără fată pe nume Shane Kurz, din Westmoreland în New York (SUA), a văzu pe cer un obiect lucios în formă cilindrică. Imediat după acest eveniment a căzut într-un somn adânc și s-a mai trezit abia a doua zi de dimineață. Femeia se afla în patul său, dar casa îi era plină de urme de noroi și ușa de la intrare deschisă. În urma anchetei poliției nu s-a ajuns la nicio concluzie. La câteva luni distanţă, femeia a fost supusă unor ședințe de hipnoză și adevărul a ieșit la iveală.
De fapt, Shane fusese răpită de acel cilindru zburător și dusă într-un OZN gigant, în care se afla un laborator imens. Acolo se aflau mai multe ființe cu ochii negri, care au supus-o la o serie de tete medicale. La un moment dat, extraterestrul pe care Shane l-a crezut a fi medic i-a spus:Tu ești deosebită!”. Atunci femeii i s-a sugerat să-și scoată bluza pentru ca testele să poată continua.

După un scurt timp, doctorul a luat-o pe Shane într-o altă cameră, unde se afla un umanoid care era bun reproducător. Acolo i s-a înfipt un ac în burtă și i s-a mai spus că ea va fi purtătoarea unui copil hibrid.

Act sexual cu un extraterestru

Brazilianul Joselino de Mattos a fost răpit în ziua de 13 aprilie 1979 și dus într-o încăpere albă, care părea a fi de spital. Atunci mai multe ființe extraterestre au început să-i colecteze material seminal, după care a fost supus unor teste de laborator. După un timp nedefinit, bărbatul a fost transferat într-o altă cameră, unde îl aștepta un umanoid de sex feminin. Era blondă, extrem de înaltă și subțirică.

experiment Reptilienii: Controlul Terrei cu ajutorul hibrizilor umani

Lui Mattos i s-a sugerat că trebuie să facă sex cu extraterestra. După ce actul sexual s-a încheiat, femeia i-a spus că poate va avea noroc și o sămânță va supraviețui. Atunci se va naște copilul său pe care nu o să-l vadă niciodată. După această întâmplare, bărbatul a fost dus acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Motivul colonizării Terrei cu hibrizi

Potrivit lui Jacobs, există numeroase specii de extratereștri care survolează Terra și acest fenomen s-a amplificat în ultimii ani. Ideea este că speciile extraterestre nu sunt toate ostile și încearcă prin orice metode să-i avertizeze pe oameni de o catastrofă globală, care se va produce în momentul în care hibrizii vor deveni parte dominantă a civilizației umane.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și