The news is by your side.

REPTILIENII, CEA MAI VECHE RASĂ DE PE PĂMÂNT

2

Matrix, matricea în traducere, este un film a cărui primă serie a fost realizat în anul 1999 și care a fost inspirat dintr-un roman care dezvoltă teoria conform căreia, matricea este un sistem de control al omului.

Omul percepe o realitate falsă, nefăcând diferența dintre real și virtual. Conceptul de Matrix a fost asociat teoriei conspirației a noii ordini mondiale. De-a lungul istoriei, teoria conspirației a fost implicată în existența grupului Bilderberg, Stalin și Lenin au fost finanțați de celebra familie Rothschild, evenimentele din 11 septembrie 2001, asasinarea președintelui Kennedy.

Există o lume ascunsă formată din elita internațională ocultă care decide destinele umanității.

Nu există adevăr pur. Adevărul se bazează pe percepția fiecăruia dintre noi, iar percepția are la bază cele cinci simțuri. A trece dincolo de bariera celor cinci simțuri este foarte dificil. Existența fiecăruia dintre noi care ni separe unică și proprie este o iluzie.

Cei care susțin teoria conspirației vorbesc despre un grup restrâns de persoane care conduc lumea, despre implicarea reptilienilor în viața oamenilor, despre programe secrete.

Despre reptilieni se spune că sunt cea mai veche rasă terestră, ei sunt cei care provoacă conflicte, ei stabilesc viitorul omenirii.

Din cele mai vechi timpuri, există întâmplări și istorii în care eroii luau forma unor reptile, dragoni, șerpi, șopârle. Există credința că ei sunt creația unei puteri numite Sursă.

Eva a fost îndemnată la fructul cunoașterii de un șarpe care vorbea. Sumerienii au multe istorii legate de entități cu forme reptiliene. Ca nivel de concepție, reptilienii sunt foarte diferiți de oameni, sunt evoluați și greu de depistat.

Serviciile secrete americane au ținut mult timp secret un incident care a avut loc într-o cazarmă militară. O creatură cu aspect reptilian a atacat-o pe fiica comandantului unității militare.

Creatura avea o înălțime de peste doi metri, gheare puternice și avea o putere deosebită. A spart ușa camerei și a atacat-o violent pe fată.

reptilieni-2 REPTILIENII, CEA MAI VECHE RASĂ DE PE PĂMÂNT

Conform martorilor, levita și s-a cățărat cu multă ușurință pe un zid. Fata a fost grav rănită, dar cazul a fost clasat și martorii sfătuiți să uite incidentul.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și