REPTILIENII AU CA SCOP DISTRUGEREA OAMENILOR

David Icke este cunoscut ca fiind un renumit un jucător de fotbal, dar și un comentator de fotbal, foarte apreciat în Marea Britanie. Din 1990, el a început să fie interesat și să acorde o importanță tot mai mare, fenomenelor extraterestre. El a lansat teoria conform căreia există la nivel mondial o înțelegere prin care marile puteri au înlesnit ca ființe extraterestre să ocupe locuri importante în marile puteri ale lumii.

El susține că reptilienii umanoizi controlează segmente importante mondiale. Aceste creaturi malefice vin din a patra dimensiune. În anul 1980, când Icke începuse să sufere de artrită, boală care l-a determinat să renunțe la fotbal, el și-a îndreptat atenți spre medicina alternativă, sperând că boala va fi vindecată. Cu această ocazie face cunoștință cu mai mulți specialiști care erau adepții și membrii curentului New Age.

În teoria sa el vorbește despre un complot mondial, pe care l-a numit Confreria Babiloniană. Media, biserica, lumea științifică, băncile, sunt segmente controlate de marile ordine francmasonice, care au infiltrat reptilieni umanoizi, în posturile cheie. În 1993, el publică cartea numită Marele secret, în care susține că reptilienii umanoizi sunt dintr-o altă dimensiune, a patra și vin de pe planeta numită Draco. Reptilienii sunt Anunnakis și vin pe Pământ pentru a se împerechea cu femeile de aici. El prezintă mai multe poze, în care oamenii au o figură bizară. Unii au ochii foarte mari, alții ochii roșii sau retina are o formă diferită față de majoritatea oamenilor.

Apare într-o emisiune de televiziune, unde își expune toată teoria, cu argumentele pe care el le considera valabile.
Mulți l-au considerat ca fiind bizar sau chiar nebun, în Marea Britanie. Americanii l-au considerat ca fiind o persoană interesantă și care are ceva de spus. A fost invitat în SUA, unde a făcut un adevărat show, într-o emisiune de televiziune, cu privire la căderea Americii și a lumii occidentale. A făcut o listă cu astfel de personalități, pe care el le consideră că au origini reptiliene. Lista este deschisă de regina Elizabeta și continuă cu Bill Clinton și soția sa, Bush Senior, familia Rockfeller, Mr Bean, Tony Blair.

El susține că Adam era un reptilian, care i-a făcut copii Evei. Teoria lui a stârnit zâmbete și neîncredere în 1990. După anul 2000, această teorie revine în atenția specialiștilor, aceștia aducând dovezi în plus față de Icke. Reptilienii sunt numiți Marii Gri care în complicitate chiar și cu Vaticanul, controlează cele mai influente sfere ale lumii. Se vorbește despre o mare conspirație, care trebuie să ducă la sfârșitul speciei umane. Epidemiile lăsate intenționat necontrolate, conflicte, războaie, rolul devastator al băncilor, toate aceste lucrează în defavoarea noastră.

Loading...

În anul 1995, a fost denunțată cea mai mare rețea de pedofilie din lume, care pornea de la Nisa și se extinsese în toată lume, grație stării de neimplicare a poliției, FBI-ului și CIA, care cu toate că cunoșteau această rețea mondială, locații, protagoniști, nu au intervenit . S-a pus întrebarea de ce nu s-au implicat? Multe voci au susținut că această rețea a fost înfăptuită special, ca să fie distruși cât mai mulți copii. Vă reamintesc că majoritatea copiilor care fusese implicată în acest scandal, dispăruse. Se vorbește despre faptul că acești copii erau uciși, după orgiile sexuale.

reptilieni

Copiii care au scăpat teferi acestor orgii, au povestit despre ritualurile satanice l-a care au asistat, cu sacrificiu de animale, dar și de copii. Guvernele țărilor implicate au încercat să mușamalizeze acest scandal mondial. Să ne aducem aminte că în 1954, SUA a încheiat Tratatul de la Greada, cu reptilienii, dându-le permisiunea de a răpi oameni, fără a da socoteală cuiva de acest lucru. Au fost perioade în care numărul disparițiilor a fost alarmant de mare. Dacă Icke a fost un nebun, de ce revenire această teorie și este susținută de oameni de știință?

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și