Rene Decartes, glanda pineală este lăcaşul sufletului

Rene Decartes, glanda pineală este lăcaşul sufletului

Ochiul lui Horus sau glanda pineală face legătura cu lumea spirituală. În lumea ştiinţifică este numită epifiza și are o dimensiune de 8 mm. Produce melatonină, în special, în timpul nopții. Se dezvolta ca volum numai la copii, în perioada de vârsta de la unu la doi ani. Începând cu pubertatea se calcifiază.

Filosoful francez Rene Decartes susţinea că glanda pineală este lăcaşul sufletului. În mitologia vedică, ea este asociată cu chakra Anja, perla coroanei. Cu ajutorul ei, oamenii pot comunica cu divinitatea.

În cea de a șaptea săptămâna, forțele vieții pătrund în fetus. Este momentul în care glanda pineală se declanşează. Ea este înconjurată de lumină și controlează bioritmul din organismul uman. Acţionează armonios cu hipotalamusul care este orologiul biologic al organismului, declanşează viziuni și capacităţi paranormale ale omului. A fost numit organul viziunilor superioare.

Pentru a activă cel de al treilea ochi, organismul uman trebuie să ajungă la frecvenţă care activează conștiința. Minuscula glanda a fost împărțită în șase componente de bază, fiecare reprezentând un simţ, mirosul auzul, tactilul, gustul, vederea și gândirea.

Glanda pineală este formată în cea mai mare parte din apă, este cel mai magnetic loc din organismul uman și este acoperită de o membrană care acţionează la fel cu retina, captează imagini.

Vaticanul și glanda pineală

În apropiere de Bazilica Sfântul Petru exista o statuie care reprezintă un con de pin. Este realizată din bronz și are o înălțime de patru metri. Statuia reprezintă uniunea dintre cer și pământ, dintre material și spirit.

Se pare ca reprezentanţii Bisericii au înțeles sensul spiritual ascuns al glandei pineale, glanda cu forma unui con de pin a devenit un simbol al creştinismului.

Budiştii utilizează simbolul conului de pin în ritualurile lor pentru iluminare, preluat de la sumerieni. Și francmasonii au preluat simbolul, considerând că epifiza este singurul organ care face legătura cu cea de a patra dimensiune.

Epifiza și calcifierea

Calcifierea este cauzată de acumularea de cristale de fosfat. După rinichi, epifiza primește cea mai mare cantitate de sânge, în ciuda dimensiunilor sale. În momentul în care epifiza produce mai puțina melatonină, avem parte de depresie, anxietate, schizofrenie și alte tulburări.

glanda pineală

Glanda pineală este considerată portalul spre alte dimensiuni. Anticii aveau tehnici care descătuşau potențialul celui de al treilea ochi și utilizau metode pentru a controla lumea materială. În prezent, este foarte probabil că potențialul glandei pineale să fie blocat de existența fluorului din organism. Se spune că pasta de dinți induce cea mai mare cantitate de fluor în organism.

Oamenii au fost hărăziţi de divinitate cu anumite capacităţi spirituale, pe care de-a lungul timpului le-a pierdut. Până la urmă, omul evoluează sau regresează?

CATEGORIES
Share This