Bizar

Remedii naturiste. Secrete bine pastrate!

[dropcap]T[/dropcap]ratamentul naturist pentru SIDA este urmatorul : 2-3 saptamani de consum a peste 0,5 litri suc de lamaie zilnic , numai de lamaie . Prevenirea bolii se face prin consumul a 1-2 lamai la momentul practicarii unui act sexual neprotejat (comunic tratamentul in semn de multumire pentru cei care au prevestit ca in anul 2012 se va afla leacul bolii) . Desi se introduce consumul de citrice la bolnavii de SIDA , celelalte citrice nu au nici un efect , iar consumul de lamaie insuficient nu vindeca , ci amelioreaza boala.

Cancerul ( sunt mult forme incadrate in aceasta categorie ) este o boala datorata unor deficiente sanguine prin tesuturi . Microorganismele formeaza niste filtre , iar sangele trecand prin ele ajunge deficitar in tesuturi , provocand leziunea lor . Tratamentele pentru cancer nu sunt inca , probabil intr-un an sau doi vor fi si aceste tratamente !

Anticonceptionalul natural este telina sau vanata cruda , consumata in cantitate de 200-300 gr inainte si dupa un act sexual , formeaza o pelicula pe uter imposibil de fixare a celulei-ou . Consumul de telina si vanata nu reprezinta nici un fel de problema . Probabil extractul din aceste doua plante inlocuieste consumul direct !

Este indicat consumul de cel mult doua banane pe zi , daca se consuma mai mult de doua banane la adult , respectiv una la copil dupa 3 – 4 ore produce o stare de irascibilitate . Copiii pana la varsta de 3 ani o pot consuma fara probleme , dupa aceasta varsta ea trebuie atent administrata . Banana are efect antiafrodisiac , se recomanda consumul ei cu o bucatica mica de ciocolata !

Caisa este fructul barbatului impotent! Consumul zilnic 2-3 saptamani de caise face ca orice barbat sa devina impotent ! Organul masculin se formeaza prin combinatia a doua substante , caisa contine o substanta activa ce nu permite uneia din substante sa se acumuleze , rezultand astfel impotenta de moment .

Multe boli sunt provocate de microorganisme , toate bolile provocate de microorganisme sunt tratabile . Prin diferite substante ce ajung in sange se formeaza un mediu toxic pentru respectivele microorganisme . Netratabile sunt boli corelate cu sistemul nervos central si cu maduva spinarii ! Pentru multe boli , radacinile de plante tropicale contin substantele adecvate si in general radacina este mult mai complexa decat planta in sine !

loading...

Deficientele psihice se datoreaza unei circulatii sanguine craniene defectuoase ( afectiunea nu este total cranian , ci pe zone mici ) si se provoaca iritabilitatea unor nervi cranieni , rezultand diferite boli psihice . Dar sunt mari probleme aici , nu toate cazurile incadrate sunt bolnavi psihici . De exemplu , un criminal in serie poate sa nu fie bolnav psihic , creierul este functional normal , este o problema de EU , aceasta nu este o afectiune tratabila . De sute de ani au existat oameni cu gustul sangelui , fiind o problema a EU-lui . In societatea moderna , aceasta inclinatie a luat alte forme , datorita tipului de organizare dezvoltat de om .

Corpul actual este in simbioza cu o mare varietate de microorganisme , leucograma indica tocmai aceasta simbioza echilibru a corpului cu microorganismele . In cazul corpului cu sange pur , neinfestat cu microorganisme , leucograma indica niste cotatii incredibil de mici . In cazul unui corp aflat in simbioza cu microorganismul , este imposibil de supravietuit la asemenea cotatii , deja de la cifre mult mai mari se instaleaza moartea . In conditiile unui tratament permanent cu venin de sarpe , se modifica simbioza corp – microorganism , leucograma scade cu ¼ din cotatiile normale fara ca sa existe vreo problema !

Sexul copilului este determinat de ovul , astfel un ovar produce ovule din care se nasc numai baieti , iar celalalt ovule din care se nasc numai fete . Fecundarea maxima a unui ovar este de 8 , in general cele doua ovare nu produc ovule simultan, ci succesiv . Deci se poate controla sexul copilului , prin blocarea ovarului ce determina sexul nedorit de parinti , dar este posibil sa se produca dezechilibre in proportia dintre sexe , probabil metoda ” nu conteaza ce este , numai sanatos sa fie ” ramane cea mai indicata .

ADN-ul feminin se diferentiaza de ADN-ul masculin prin sensul de rotatie a celor trei lanturi , in cazul barbatilor ADN-ul are un sens , in cazul femeilor fiind cel complementar . In cazul persoanelor homo nu este o problema genetica , adica de ADN , ci este o problema de EU . Este o anomalie a EU-lui , in astfel de situatie societatea trebuie sa manifeste obligatoriu toleranta , dar numai toleranta si nu se poate legifera anomalia !

—————————–

Articol semnat: Evi  Eshara

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top