Relatări fantastice ale unui bărbat răpit de ființe extraterestre

Ştefan Lobuczek spune că a fost răpit de ființe extraterestre! Am început să am vise ciudate în urmă cu aproximativ 15 ani. Nu am putut dormi noaptea și mi-a fost frică de întuneric.

Unul dintre coșmaruri a adus înapoi în memorie un moment în care aveam cinci ani, am avut un flashback de a intra în camera părinților mei și spuându-le ce fac oamenii ciudaţi în cameră. Asta a fost cheia pentru deblocarea a tuturor experiențelor cu OZN-uri pe care le-am avut, dar am fost spălat pe creier pentru a uita, am realizat memoria mea a acestor evenimente din copilărie a fost modificată.

Am fost luat din dormitorul meu, în mijlocul nopții, o rază de lumină a pătruns pe fereastră și am fost teleportat până la un OZN, iar în cameră am fost redus prin tavan.

Am fost condus pe o pasarelă într-o zonă de exploatație în care alţi câţiva copii au fost păstraţi. Îmi amintesc că am încercat să mă țin departe de creaturile extraterestre, ei în cele din urmă m-au pus pe o masă de examinare medicală metalică, apoi au pus un obiect de argint pe brațul meu. Am simțit o senzație de arsură, apoi am alunecat într-o transă.

Inspecția medicală

Loading...

Străinul care mi-a inspectat arata ca Pantera Roz, dar fără coadă, la drepta de mine au fost mai multe recipinete umplute cu părţi ale corpului uman, a fost, de asemenea, un cap retezat într-un stând cilindric aproape de masă. Am simțit această presiune extraordinară în capul meu și străinul a vorbit telepatic cu mine și a spus că voi fi dus acasă în curând, dar același lucru să întâmplat din nou două nopți mai târziu.

Am încercat să uit, dar în cele din urmă am scris experiențele mele pe propriul site. Am fost în căutarea pentru altor persoane cu experiențe similare. Cineva mi-a spus că a văzut un OZN plutind în zona răpirii mele în jurul orei când a avut loc contactul. Acest lucru mi-a sugerat că nu a fost doar imaginația mea.

Vizitatorii obișnuiți

Întâlniri cu extratereștrii au avut loc şi de-a lungul vieții mele, ltima oară a fost acum doi ani când am condus spre casă pe un drum de ţară, iar târziu în noapte am observat o lumină strălucitoare ciudată pe cer, apoi brusc, îmi amintesc că eram în maşină şi am condus din nou pe şosea.

Nu știam unde eram. Următorul lucru de care îmi amintesc a fost că am văzut un iepure în farurile maşinii, care m-a scos din transă.

Am oprit mașina și mi-am dat seama că m-am pierdut, am simțit un îndemn copleșitor să scape de acolo, dar, am văzut un străin gri stând în picioare. Am avut relații cu străinii gri de dinainte şi ştiam că ei nu înseamnă bine, aşa că am accelerat mai departe.
Cred că extratereștrii vin aici după materialul nostru biologic, am văzut membre retezate, capul în interiorul uniu container cilindric ce nu arata ca un cap de om modern, arăta ca un cap de Neanderthal, ei fac, evident, ceva cu acest material pentru propriile lor scopuri, nu am o idee despre ceea ce fac. Eu cred că extratereștrii pe care i-am întâlnit provin dintr-o regiune diferită din spațiu, dar ei care călătoresc între dimensiuni. Acest lucru le dă posibilitatea de a trece prin materie solidă în universul nostru și manipula materia folosindu-se doar gândurile lor.

Coșmaruri recurente

Încă mai am coșmaruri. Dacă aș putea da timpul înapoi și a opri aceste experiențe aș face-o. Mi-ar plăcea dacă cineva m-ar putea hipnotiza, așa aș putea să uit ce mi s-a întâmplat.

wpid-lobuczekm

Acum am un grup propriu care investighează fenomene paranormale. Deși am avut o experiență atât de personală cu OZN-uri, eu sunt de fapt sunt mult mai interesat de fenomenele vocale electronice – când voci misterioase apar pe înregistrări.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și