REÎNCARNAREA ÎNTRE EROARE DOGMATICĂ ȘI NEMURIRE

În anul 553 la cel de al cincilea conciliu ecumenic de la Niceea, doctrina reîncarnării a fost respinsă, fiind considerată o eroare dogmatică. Împăratul Justinian care a condus conciliul a impus clerului propriul său crez, l-a pus sub aresteze pe Papa Virgilius și a obligat episcopii să accepte noua dogmă.

Justinian a considerat că teza reîncarnării acordă omenirii o prea lungă perioadă de timp pentru atingerea unei trepte mai înalte de dezvoltare a conștiinței. Noua teză a lui Justinian a dus la erori de comportament al oamenilor, aceștia încercând să-și trăiască din plin viața.

Biserica a exclus cele 31 de evanghelii apocrife, neconforme cu noile dogme trasate. Motivul pentru care Justinian a luat această decizie a fost chiar soția sa, Teodora.

Teodora și cele două surori ale sale au rămas orfane de mici și au fost obligate să cerșească în arena circului, pentru a nu muri de foame.

Mai târziu, Teodora ajunge dansatoare de circ, actriță și prostituată. După câțiva ani, renunță la viața artistică și are o relație cu un guvernator din nordul Africii. Se reîntoarce la Constantinopol și se mută într-o casă din apropierea palatului imperial, unde își câștigă existența torcând lână.

Narses, unul dintre eunucii de la palat, are un vis profetic. În vis îi apare o maimuțică care îi spune că va deveni servitorul unei femei celebre care se numește Teodora. Mare i-a fost mirarea când frumoasa curtezană a devenit împărăteasă.

Loading...

După moartea soției lui Justinian, Teodora ajunge împărăteasă, încălcându-se regulile că a fost prostituată. Teribilul cuplu imperial asasinaseră doi papi și mai mulți episcopi. Biserica era sub teroare.

Împărăteasa Teodora își dorea ca după moarte să fie divinizată ca marii împărați romani. Un lucru o neliniștea, învățăturile lui Origene, marele creștin specialist în reîncarnare, care spuneau că cel care și-a asasinat aproape se va reîncarna pentru a-și plăti crimele. Teodora avea mâinile pătate de sânge.

După ani și ani, credința că există un corp energetic a început să-i preocupe pe mulți cercetători. În anul 1939, s-a constatat că fiecare obiect are o aură care este constantă, în timp ce la om ea este variabilă. Emoțiile și sentimentele influențează aura. Câmpurile a două persoane nu se întrepătrund, între ele existând o barieră.

Aceste câmpuri se alimentează din marele câmp energetic al Universului. Au existat cazuri în care unei persoane i-a fost amputată o mână. După o perioadă mare de timp, persoana pretindea că are dureri la mână, cu toate că aceasta era amputată. Durerea era dată de câmpul energetic existent și după amputare.

Medicul francez Banaduc și-a fotografiat fiul la o oră după deces. În fotografie a descoperit niște vârtejuri deasupra capului decedatului.

Reîncarnarea este o lege fundamentală, care se regăsește la oricare corp din Univers. Ea se produce după o perioadă mai lungă de timp, sau chiar imediat. Există un fel de moștenire cosmică care deține toate informațiile trecutului și se transmite.

biserica

Spiritul este nemuritor și se transmite. El vine de undeva din Univers și dă viață materiei. El animă diferite structuri, continuând evoluția.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și