REGRESIA FIZICĂ A VÂRSTEI ȘI CĂLĂTORIA ÎN TIMP

REGRESIA FIZICĂ A VÂRSTEI ȘI CĂLĂTORIA ÎN TIMP

Călătoria în timp și regresia fizică a vârstei au fost considerate subiecte științifico-fantastice. În ultimii ani, au apărut indicii care susțin teoria conform căreia cele două concepte au fost utilizate în anumite proiecte americane considerate top secret.

Steven Greer este autorul cărții Adevărul Ascuns, Informații Interzise, unde prezintă informații despre tehnologia neagră utilizată în cadrul unor proiecte secrete, o tehnologie mult mai avansată față de ceea ce se cunoaște în mod curent și oficial.

Autorul susține existența tehnologiei extraterestre care este aplicată în cadrul unor proiecte, cu ajutorul căreia sunt reconstruite modele identice ale unor nave spațiale extraterestre prăbușite pe Pământ.

Programul 20 și Înapoi

Steven Greer a participat la programul numit 20 și Înapoi, în care au fost utilizate tehnici de regresie a vârstei pe civili și persoane din armată. Greer susține că la sfârșitul acestor experimente, memoria subiectului este ștearsă cu ajutorul unei tehnici numite blank-slating.

Randy Cramer și Michael Relfe au fost doi subiecți din cadrul acestui program. După mai mulți ani de la experiment, cei doi au început să-și recapete memoria și amintirile. Cei doi au fost supuși la tratamente sofisticate, iar timp de două săptămâni le-a fost indusă coma. După două săptămâni, cei doi s-au trezit cu 20 de ani mai tineri.

Aceste declarații au fost pentru unele persoane simple fantasmagorii, până în anul 2016, atunci când cercetători de la institutul SALK au anunțat că au regresat vârsta unui șoarece viu, precum și celule umane in vitro.

regresia fizică

Călătoria în timp

După experimentul Philadelphia, a urmat proiectul Montauk, care a dezvoltat călătorii prin portaluri spațio-temporale.

În anul 2014, fizicienii de la Universitatea Queensland, Australia, au efectuat un studiu folosind Închiderea Buclei Temporale care a permis unei particule unice de lumină, un foton, să treacă printr-o gaură de vierme și să interacționeze cu sinele ei mai în vârstă. Trăim într-o lume în care SF-ul devine rapid realitate.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>