Realități paralele: Evenimente ciudate petrecute simultan în Irlanda

Un manuscris vechi de peste 1000 de ani, de origine irlandeză, transmite o întâmplare fantastică, care nu poate fi explicată nici în ziua de astăzi. Este vorba despre un eveniment în care două realități paralele se îmbină și oamenii din ele interacționează ca și cum ar fi reușit să treacă de bariera temporală.

Evenimentul straniu s-a petrecut într-o duminică oarecare a anului 950, într-un sat din Irlanda. În acea zi, oamenii se aflau în biserică pentru clasica slujbă de duminică dimineața. Dintr-o dată s-a auzit un bubuit în ușa din lemn masiv a clădirii. Speriați, dar și curioși în același timp, oamenii au ieșit din biserică să vadă ce se petrece.

O ancoră mare de metal atașată la o funie groasă tocmai ce coborâse din cer. La capătul celălalt al funiei se afla un vapor de dimensiuni considerabile. Mulțimea privea stupefiată la ceea ce se petrecea și nu găsea nicio explicație. Fenomenul ciudat a continuat, pentru că mai mulți oameni, atât femei, cât și bărbați, au început să se aplece peste balustrada vasului și să privească în jos. Trebuia să fie un ocean, peste care vaporul să plutească. Probabil așa percepeau oamenii de sus, în timp ce jos lucrurile erau incredibile, parcă desprinse dintr-un vis.

Un marinar s-a aruncat peste bord ca și cum pentru el era apă. Cei de jos îl vedeau cum cade în gol. Este evident că marinarul în cauză a vrut să găsească ancora și s-o elibereze pentru ca vaporul său să-și poată continua drumul. Atunci când a ajuns pe pământ, oamenii au vrut să se năpustească asupra lui pentru a-l captura. Preotul satului le-a interzis să-l atingă pentru ca un sacrilegiu să nu se realizeze. În tot acest timp, bărbatul provenit dintr-o altă realitate părea să nu observe nimic ciudat și să nu îi vadă pe oamenii de aici.

În cele din urmă, el nu a reușit să elibereze ancora, motiv pentru care echipajul său a tăiat funia. Bărbatul s-a întors înot spre ambarcațiunea sa care și-a continuat drumul pe oceanul imaginar. Cu toate acestea, ancora a rămas mărturie și chiar în ziua de astăzi se regăsește în satul irlandez care poartă numele de Cloera.

Loading...

rp_lumi-paralele.jpg

Acest eveniment este de-a dreptul fascinant și a de-a lungul timpului a fost analizat de numeroși specialiști care ridică din umeri atunci când vine vorba să-i confere o explicație pur științifică. Din punct de vedere logic, evenimentul petrecut acum mai bine de 1000 de ani a îmbinat două realități care s-au petrecut în același moment pe spirala timpului.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...