Realitatea virtuală și modul prin care putem evada din ea, explicat de fizica cuantică

Au existat mulți oameni de știință și fizicieni care susțin că realitatea virtuală în care trăim este una cât se poate de reală. Cu toate acestea, nu au existat prea multe explicații cu privire la motivul pentru care suntem într-o astfel de realitate și cum ne extindem conștiința în fiecare zi.

În acest articol și vom explora o imagine mai amănunțită a modului în care o simulare controlată bazată pe teamă poate provoca trezirea permanentă și putem face alegeri care să schimbe această hologramă.

Realitatea virtuală, o certitudine

Fizicianul Tom Campbell împreună cu specialistul Robert Monroe, au studiat  experiențele extraordinare prin intermediul stărilor modificate ale conștiinței. Scopul a fost acela de a explora natura realității noastre non fizice pentru a afla mai multe despre motivul pentru care suntem într-o realitate virtuală și cum să o modificăm.

Cei doi au început să facă în mod conștient experimente în domeniul fizic, pentru a înțelege cum funcționează conștiința. Concluzia a fost că această conștiință este primară, iar realitatea virtuală a fost derivată din aceasta.

Conștiința este un computer performant

Campbell este autorul My Big Toe, The Theory of Everything, care spune că mintea modifică și creează fizicul și nu invers. Apoi a dedus că aceeași fizică care explică conștiința dezvoltă mecanica cuantică

Potrivit fizicianului, conștiința este un computer informatic. Cele cinci simțuri ale noastre citesc sau interpretează ceea ce sunt datele în realitatea virtuală. 

Loading...

În plus, dacă conștiința este un sistem informatic, atunci sistemele informatice evoluează și cresc prin scăderea entropiei lor. 

Entropia dezvoltă realitatea

Entropia inferioară este mai ordonată, iar entropia superioară este tulburarea. Cu această explicație, omenirea ar trebui să se străduiască pentru o entropie mai mică pentru a evolua această realitate virtuală în ceva mai bun.

Cum funcționează realitatea virtuală în care trăim?

Într-o realitate fizică, există o limită de viteză și un pixel de timp se deplasează printr-un pixel de distanță. Realitatea fizică are un set de parametri, dar jucătorii sunt de fapt conștiința în afara realității, trăind printr-un avatar.

Realizarea faptului că nu provenim din interiorul realității fizice ne eliberează conștiința de a se extinde dincolo de parametrii acestei realități, care există doar în mintea celor implicați. Intenția noastră ne poate schimba realitatea prin modificarea probabilității viitoare și interpretarea datelor în mod diferit.

Nu putem modifica totul, putem transforma probabilitatea unui viitor într-o anumită sumă într-o realitate holografică, dar schimbări mai mari pot apărea la nivelul conștiinței prin alegerile mai bune pe care putem să le facem. 

Cum evadăm din această închisoare?

Pentru a evolua, putem rupe modelele acestei realități actuale prin introducerea mai multor informații care măresc ordinea. Modificarea are loc prin cooperare, iubire și îngrijire reciprocă, fiind centrate atât pe sine, cât și pe cei din jurul nostru. 

În cele din urmă, toată lumea oferă celorlalți modele mai bune și astfel realitatea se va modifica considerabil. Tot ceea ce trebuie să facem este să devenim versiunile cele mai bune ale noastre, încărcate cu sentimente pozitive față de noi și față de cei din jurul nostru. Într-un cuvânt, dragostea sau iubea poae schimba întreg sistemul în care trăim.

realitatea virtuala

Suntem conectați la o conștiință globală

Din ce în ce mai mulți fizicieni adoptă această teorie a realității virtuale. Când știința de masă începe să raporteze despre adevărata natură a realității noastre, tot ceea ce am învățat va trebui să se schimbe. 

Se va dovedi că suntem o parte a unei conștiințe mai mari conectate în fizică. Știința, filozofia, teologia și metafizica vor deveni o singură știință în cele din urmă.

 

loading...

Comentariile sunt închise.