Descopera

Realitatea reîncarnării. Exemple care dovedesc reîntoarcerea sufletului la viață după moarte

După moarte omul dispare sau revine într-o formă sau alta? Pe măsură ce îmbătrânim, intervine sentimentul de frică, ce se întâmplă cu noi, după ce murim. Revenim?

Unii dintre noi suntem convinși că, reîncarnarea este ceva irațional. Pentru hinduși, tibetani, acest lucru este o certitudine. Reîncarnarea este un fenomen acceptat. Fiecare individ, după moarte, revine într-o formă sau alta, în funcție de nivelul spiritual al defunctului.

Reîncarnare în plante și animale pentru cei mai puțin evoluați spiritual și forme evoluate pentru cei care au ajuns la un nivel spiritual ridicat. Hindușii și tibetanii sunt convinși că, ceea ce reprezintă karma, va reveni într-o formă sau alta.

Pentru cei care sunteți rezervați la reîncarnare, vă reamintesc cazul unui copil, în vârstă de patru ani, care a povestit cu lux de amănunt viața și moartea unui pilot din cel de al Doilea Război Mondial. Copilul cunoștea amănunte despre familia pilotului, moartea sa în timpul războiului. Specialiștii au analizat cazul și au fost frapați de comportamentul pe care un copil de patru ani îl avea.

Din discuțiile pe care specialiștii le-au avut cu acest copil, a reieșit faptul că, el cunoștea marca avionului, locul de unde a decolat și zona unde s-a produs tragicul accident. În timpul somnului, copilul avea coșmaruri, în care trăia momentul tragediei. Tatăl copilului a mers la întrunirile cu veteranii de război pentru a verifica exactitatea datelor spuse de către fiul său.

Coincidență sau nu, spusele copilului au fost confirmate de către veteranii de război, dar și de arhivele pe care tatăl le-a studiat. Lucrurile nu au rămas aici, copilul a fost dus la sora pilotului mort. Aceasta a fost frapată de amănuntele pe care un copil de patru ani, le avea despre fratele său, mort în război.

loading...

Ce explicații se pot da la un astfel de caz? Un alt caz interesant s-a produs în anul 1936, când cel de al treisprezecelea Buddha a murit. Un grup de preoți s-a deplasat în Tibet, acolo unde un copil de doi ani, era cu totul special.

Copilul se numea Texyn Gyatso și spre uimirea preoților tibetani, cunoștea viața defunctului Buddha. El a fost cel de al paisprezecelea Buddha. Tibetanii au fost convinși că, acest copil este reîncarnarea defunctului.

În anul 1983, cercetătorii americani au efectuat un test impresionant. Patru femei din SUA, care nu fuseseră niciodată în Australia, fiind supuse unor ședințe de hipnoză regresivă, vorbeau cu accent australian și descriau zone ale Australiei, în amănunt.

reincarnare - Realitatea reîncarnării. Exemple care dovedesc reîntoarcerea sufletului la viață după moarte

Ele cunoșteau străzi, case, persoane care au trăit în acele zone. După ședința de hipnoză, ele reveneau la viața lor normală. Nu au fost date explicații științifice cu privire la aceste cazuri.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top