REALITATEA DIN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE: SECRETELE OMENIRII

Ce a lovit Pentagonul în 11 septembrie 2001? Mișcarea pentru aflarea adevărului despre 9/11 a cerut redeschiderea anchetării tragicelor evenimente, considerând că guvernul american ascunde multe lucruri.

Acest demers a plecat de la faptul că epava avionului care a lovit clădirea Pentagonului a dispărut în mod misterios. Pagubele au fost nesemnificative și se pune întrebarea ce fel de aparat de zbor a cauzat acest prejudiciu, o dronă, un avion, o rachetă?

Conform membrilor acestei mișcări, forțele aeriene americane au fost ținute departe în ziua tragediei, neintervenind.

O altă întrebare care a rămas fără răspuns este cea legată de prăbușirea unei clădiri care nu a fost lovită de avioane. Este vorba despre clădirea nr.7 care s-a prăbușit în totalitate. În ceea ce privește zborul 93, există zvonuri că pasagerii au fost răpiți și uciși.

De-a lungul istoriei, omenirea s-a confruntat cu teorii ale complotului care în multe cazuri s-au adeverit. Să ne amintim faptul că în 31 august 1939, câțiva soldați germani îmbrăcați în uniforme poloneze au atacat un post de radio german. În acest mod, s-a justificat atacarea Poloniei. Această dezvăluire a fost făcută în anul 1946, de către șeful Gestapo. Pentru a fi cât mai credibilă operațiunea, au fost aduși câțiva prizonieri care au fost împușcați.
A doua zi, era declanșat al Doilea Război Mondial. Germania ataca Polonia.

CIA are și ea un trecut tenebros. A intervenit neoficial în conflictele din Guatemala, Cuba, Nicaragua, Iran, Vietnam. În Iran, a vând arme unui grup terorist care a ucis sute de persoane.

Loading...

În laboratoarele CIA a fost realizată o armă, a cărui efect a creat multe probleme specialiștilor. Este vorba despre o otravă care a fost înghețată sub forma unei săgeți. Așezată într-un pistol ea penetra cu viteză corpul uman, producând instantaneu infarct. Mult timp, s-a crezut că infarctul era cauzat de efecte biologice.

Nici Casa Albă nu a scăpat de teorii conspiraționiste. În anul 1933, bunicul președintelui George Bush, Prescott Bush, împreună cu mai mulți milionari și formatori de opinie, au pus la cale un puci, în urma căruia afacerile lor ar fi prosperat.

Ținta acestei lovituri de stat era înlocuirea președintelui Roosvelt. În ultimul moment, președintele a aflat de acest complot.

În timpul dictaturii fasciste, mai mulți ofițeri naziști cu rang înalt au hotărât să-l înlăture pe Hitler. Operațiunea s-a numit Valkiria. În biroul lui Hitler, într-o servietă, a fost pusă o bombă. Ca prin minune, Hitler a supraviețui, cu toate că bomba a explodat.

baza secreta

Poate că una dintre cele mai recente conspirații a fost cea făcută public de Edward Snowden. Această operațiune s-a numit Big Brother. Este vorba despre un program global de supraveghere a populației care a început în anul 2007.

Au fost implicate mari corporații precum Google, Apple, Facebook, Microsoft, Yahoo. NSA, agenția de securitate americană a coordonat această operațiune.

loading...

Comentariile sunt închise.