Razboiul OZN-urilor de la Nurnberg

În dimineața zilei de 14 aprilie a anului 1561, un eveniment ieșit din comun s-a petrecut pe cerul micuțului oraș Nurnberg. Germania. La vremea respectivă, nimeni nu a înțeles ce se petrecea cu adevărat și toți locuitorii orașului  au privit întreg spectacolul înmărmuriți de frică. Unii credeau că a venit Apocalipsa, alții au ezitat să iasă din casă pentru că întreg cerul era acoperit deobiecte” metalice strălucitoare care emanau diverse lumini.

Presa germană din acele vremuri a relatat întreaga poveste pe larg, într-un articol în care este descris cu lux de amănunte povestea unui război între diverse nave extraterestre.

În zorii zile de 14 aprilie, mai mulți bărbați și femei au asistat uluiți la un spectacol alarmant, în care au fost implicate diverse obiecte în formă de tuburi sau mingii de foc. Acestea avea chiar şi 3 metri lungime şi emanau diverse lumini. Apoi au fost văzute pe cer mai multe cruci de culoarea sângelui.” (Pasaj din articolul publicat în presa germană la vremea respectivă)

Numeroase scuturi strălucitoare, cruci de foc și nave în formă de țigară de foi au apărut pe cer. Cetățenii orașului Nurnberg au rămas încremeniți din cauza acestui spectacol, privind cu spaimă obiectele ce evoluau pe deasupra lor. Oamenii au fost înnebuniți de groază când aceste obiecte aeriene au părut că se lansează într-o bătălie aeriană pentru supremație în ceruri. Locuitorii s-au retras în biserici și catedrale pentru a se ruga. După un timp au observat prin ferestrele bisericilor că navele se liniștesc și puternicul zgomot încetează. Alte surse ale epocii au remarcat că nu a fost vorba de un război ci de o operațiune de salvare sau ajutorare a unor obiecte care păreau să fi suferit un fel de accident. Mulți oameni, văzând pe cer cruci de foc, au crezut că a venit Ziua Judecății.

Războiul între navele extraterestre a durat o oră, timp în care unele se prăbuşeau în nori imenși de fum. După această scenă traumatizantă, artistul german, Hans Glaser, a reprodus întreaga scenă a luptei. După cum se poate observa în desenul artistului, mai multe nave în formă de trabuc lansau farfurii zburătoare care se luptau între ele. Cele care erau atinse de diversele lumi cădeau la pământ producând explozii fantastice.

Această poveste este autentică și a rămas în arhiva presei germane precum un eveniment incredibil și inexplicabil. OZN-urile care poartă însemnele crucii au câștigat în cele din urmă bătălia cu invadatorii. Acest spectacol a putut fi admirat de mii de locuitori ai orașului german Nurnberg și certifică pentru încă o dată faptul că extratereștrii există și ne protejează planeta din diverse motive.

Loading...loading...
S-ar putea să-ți mai placă și