Bizar

Războiul mondial ar putea începe în septembrie! Un numerolog atenţionează că în 2016 un atentat asupra lui Obama ar declanşa nebunia planetară

Ce va fi în 2016? Avem un război în Siria, un conflict în Ucraina, terorism exploziv în Europa, sărăcie, corupţie. Către ce pot conduce? Libertatea vă prezintă câteva opinii numerologice, dar şi poziţia unor comentatori politici care conduc la aproximativ aceeaşi ipoteză: anul acesta, simbolizat numeric de cifra 9, va fi greu, “ca o renaştere după o boală”.

Un matematician şi numerolog rus afiliat la NASA, Eliyahu Rips, susţine că a descifrat în Biblie începerea unui război mondial în 2016, ca urmare a unui atentat asupra preşedintelui Statelor Unite.

“Sunt foarte ciudate coincidenţele unor date în această demonstraţie”, ne-a spus Sebastian Sârbu, vicepreşedinte al Academiei Naţionale de Securitate şi Organizarea Apărării, membru al Clubului Presei Transatlantice, scrie Libertatea.ro.

Plecând de la informaţii deja decodificate de specialiştii de la NASA în anul 1995, matematicianul Eliyahu Rips a eliminat toate spaţiile dintre cuvintele din Biblie şi a obţinut un şir continuu de litere, respectiv 304.805 caractere.

Rips a extras litera N – unde aceasta avea valoarea 4, 5, 12, 18 – şi a ajuns la concluzia că Biblia a prevestit că omul va ajunge pe Lună. Totodată el susţine că a descoperit în Biblie informaţia conform căreia cel de-al treilea război mondial va fi generat de disensiunile din lumea arabă şi de un posibil atentat.

Experimentul privind decodificarea Codului Bibliei nu a primit nici un referat negativ sau recenzie care să îi conteste rezultatele, astfel că a fost publicat de revista Statistical science, editată de Institute of Mathematical Statistics.

loading...

La decodificare au participat şi spionii

Decodificarea a fost realizată pe calculator şi a implicat colaborarea specială a Departamentului Ştiinţific al Ministerului Israelian al Apărării, a Apărării Strategice Americane pe linie de cercetare şi a unor spioni din întreaga lume, fapt ce a necesitat investirea multor resurse.

“Rezultatele spun că un posibil atentat terorist este prevăzut a fi organizat contra Papei Francisc. Nu este doar o predicţie spirituală bazată pe coduri de interpretare speciale, ci însuşi un eveniment predictibil, având în vedere noile ameninţări asimetrice de securitate internaţională, cât şi faptul că atât preşedintele SUA, cât şi şeful Vaticanului sunt percepuţi de exponenţii fundamentalismului islamic terorist drept principalii responsabili ai războiului regional şi artizani ai noilor cruciade”, ne-a spus Sebastian Sârbu.

Mai mult, susţine expertul în securitate şi diplomaţie, conform unor calcule kabbalistice care folosesc o metodă specială de combinare matriceală a datelor, destinul preşedintelui Obama va fi pecetluit în acelaşi mod ca al lui Martin Luther King. Martin Luther King jr (n. 15 ianuarie 1929, Atlanta – d. 4 aprilie 1968, Memphis) a fost un pastor baptist nord-american, activist politic, cunoscut mai ales ca luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii.

“Interesant este că dr. King a marcat, indirect, devenirea ca preşedinte al SUA a lui Barack Obama în 2009. De asemenea, interesante sunt şi cifrele, adică coincidenţa datelor. Astfel Martin Luther King a obţinut Premiul Nobel pentru pace pe 10 decembrie 1964.

Preşedintelui Obama i s-a decernat premiul pe 10 decembrie 2009”, explică Sebastian Sârbu. Când a primit premiul, Barack Obama avea vârsta de 48 de ani, considerat moment fatidic. Explicaţiile numerologice sună aşa: Martin Luther King a murit asasinat pe 4 aprilie 1968, la vârsta de 39 de ani, iar numerologic, 3+9=12 reprezintă cifra spânzuratului în kabbala. Din 1968 până în anul 2016 sunt exact 48 de ani, cât s-au scurs între 1961 şi 2009 din biografia preşedintelui.

Din sursă ezoterică orientală, 2016, ca şi 1968, reprezintă anul maimuţei. Un ciclu în ezoterismul chinez durează 12 ani, date care sunt în armonie cu kabbala şi numerologia occidentală, cel puţin în acest caz: 4+8=12 şi 12×4=48, reprezentând 4 cicluri. Mai departe, anul 2016 va fi pentru Obama anul personal 12 (3), rezultat din regula universală a combinării lunii şi zilei personale cu anul universal. Obama este născut 4.08.1961, adică: (4+8)+2+0+1+6=39, 3+9=12, 1+2=3.

“Numerele 4 şi 8 apar în numerograma preşedintelui în anul 2016, ceea ce este fatidic. Mai mult, Barack Obama are numărul 5 la nume, un număr al riscului, şi numărul 11 la data naşterii, numărul puterii. Rezultanta este 16, adică subnumărul anului 2016, care indică perioada de catastrofe şi convulsii. Conform analizei lui Eliyahu Rips, Obama ar putea fi expus unei situaţii critice în septembrie. Acesta va fi startul unei conflagraţii mondiale”, a adăugat Sebastian Sârbu.

Viitorul omenirii sună rău pentru cercetătorii occidentali

Un studiu internaţional apărut recent pe piaţa românească în volumul “Are capitalismul un viitor?” arată că situaţia mondială merge din rău în mai rău din cauza colapsului economic provocat de lăcomia acumulării de capital.

Perspectivele sunt: sărăcie accentuată, revolte, dezastre ecologice, posibil război global. Concret, punctăm câteva idei ale cărţii, în citate:

  • “Tendinţa către creşterea inegalităţii va reduce şi pieţele de consum, făcând astfel neprofitabil capitalismul”.
  • “Cresc pericolele ca micile conflicte regionale să fie atrase în conflicte geopolitice pe scară mare”.
  • “Ar putea exista pierderi imense de populaţie, la nivelul unui dezastru umanitar, vor muri poate sute de milioane de oameni. Ochiul rece al istoriei va relata peste mai multe secole că, deşi s-a pierdut 10% din populaţia globului, cea mai mare parte a omenirii s-a adaptat”. Cei cinci autori ai cărţii sugerează că singura scăpare ar consta în iniţiativa bancherilor de a renunţa la o parte din profit în favoarea populaţiei, adică o redistribuire echitabilă a beneficiului net global. Acest lucru ar fi însă o premieră mondială.

Anul 2016 va fi ca o renaştere dintr-o boală

Din punct de vedere numerologic, anul 2016 înseamnă: 2+0+1+6=9. Numerologul Mircea Georgescu, cunoscut cititorilor sub pseudonuimul Gemil Mecari, scrie în volumul “7×7 Minuni ale Lumii” că numărul 9 reprezintă naşterea sau renaşterea după o perioadă de boală, adică are o interpretare pozitivă. Cifra 9 este simbolul mântuirii, dar şi al crucificării Mântuitorului.razboi mondial - Războiul mondial ar putea începe în septembrie! Un numerolog atenţionează că în 2016 un atentat asupra lui Obama ar declanşa nebunia planetarăCifra- simbol a acestui an aparţine planetei Mercur şi va influenţa zodiile aflate sub acest semn. Din punctul de vedere al armoniei, 9 reprezintă perfecţiunea spirituală. Este semn de foc şi se asimilează punctului cardinal al Sudului, cu perspective de bine şi prosperitate. La chinez i reprezintă numărul incoruptibil, cel mai bun dintre toate!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top