Războiul geofizic, o luptă în plină desfășurare. România este atacată constant

Războiul geofizic, o luptă în plină desfășurare. România este atacată constant

Războiul geofizic este modalitatea prin care oamenii de știință au ajuns să influențeze vremea și astfel unele țări să fie atacate pe această cale, până la destabilizarea economică sau politică. Războiul geofizic este în plină desfășurare și România a fost de nenumărate lor o scenă deschisă pentru astfel de atacuri.

Istoria geofizicii – prima ploaie artificială a fost produsă la București

Prima ploaie artificială din lume a fost produsă la București, în anul 1931, de către cercetătoarea Ștefania Mărăcineanu. La scurt timp, ea a fost susținută de guvernul francez și repetă experimentul în Algeria.

În anul 1946, un inginer american produce o aversă puternică pe muntele Washington. Prima ploaie artificială în scopuri militare a fost produsă în războiul din Vietnam, în anul 1966, care au dus la inundații devastatoare.

Mai târziu, au fost provocate furtuni și cutremure de origine artificială. Manipularea naturii pe zone restrânse este posibilă. Aceste intervenții au dezechilibrat sisteme care au avut un recul puternic. Cu astfel de arme poți distruge economia unei țări.

Războiul geofizic din zilele noastre

Specialiștii militari susțin că și România a fost scena unor astfel de experimente. Din noiembrie și până în decembrie 2014, în Moldova și Muntenia, timp de 30 de zile, nu s-a văzut soarele. Multe persoane s-au plâns de stări de nervozitate, dureri de cap, insomnii.

Radiațiile electromagnetice generate de mai multe antene acționează pe principiul cuptorului cu microunde. Prin încălzire, porțiuni ale ionosferei vor genera acumulări de energie care vor avea un impact dezastruos asupra spațiului de sub ele.

Loading...

Producerea unor astfel de fenomene au fost observate și în Marea Neagră, mai ales după încheierea conflictului dintre Rusia și Ucraina. Aceste anomalii au fost semnalate de militarii trupelor NATO.

În anii 2005 și 2006, în nordul Moldovei s-au produs inundații catastrofale și la pierderea de vieți omenești. Rezultatele anchetei care s-a efectuat, privind cauzele care au dus la astfel de fenomene, nu au fost făcute publice.

haarp

Au urmat ruperi de nori în Dobrogea și în Albena, Bulgaria. Ploaia avea caracteristicile apei marine. Au fost specialiști care au susținut teoria conform căreia experimentele din Marea Neagră ar fi declanșat astfel de fenomene atipice. Apa din mare s-a evaporat la temperaturi mari, s-a ridicat și s-a condensat, formând nori cumulonimbus. Efectele sunt devastatoare pe regiuni strict delimitate.

loading...

Related posts