RAZA MORȚII, ARMA AUTODISTRUGERII

Din motive lesne de înțeles, crearea laserului cu raze X atomice a fost trecută sub tăcere. Încă din anul 2012, americanii utilizează o astfel de armă.

Testele presupun explozii nucleare subterane și sunt ținute sub un control strict. Proiectul în care a fost realizat acest laser se numește Războiul Stelelor și a fost demarat în anii 80 sub administrația Reagan.

De mai bine de 30 de ani, SUA realizează teste nucleare în subteran, în apele oceanelor și în cosmos. Consecințele au fost pe măsură, cutremure, zone în care gradul de îmbolnăvire cu cancer al populației a crescut, producerea unor fenomene meteorologice periculoase.

Colonelul Dedrickson a declarat că au fost incidente în care civilizații extraterestre au distrus încărcătura nucleară trimisă în spațiu.

Este cunoscut faptul că aparițiile OZN-urilor în zonele unde există baze nucleare sunt numeroase. Agenția Internațională de Energie Atomică a realizat o scară de gradație cu ajutorul căreia sunt măsurate accidentele nucleare militare. Nu se spune nimic despre accidentele nucleare civile.

În anul 1962, Franța a efectuat un test nuclear subteran în Ecker, Sahara. Pierre Messmer era ministrul apărării și a fost prezent la acest test.

Testul a fost realizat în cavitatea unui munte. Pereții cavității au fost acoperiți cu beton armat pentru o mai mare securitate.
În timpul testului, pereții cavității au cedat și un nor radioactiv impresionant a ieșit la suprafață, unde se aflau soldați și persoane care erau implicate în realizarea testului.

A fost un haos total. Din cauza faptului că nu purtau echipament adecvat, aceste persoane au fost iradiate. Un elicopter a primit ordin să survoleze zona. Piloții au fost iradiați, iar unul dintre ei a orbit.

Pentru ca dezastrul să fie și mai mare, autoritățile au hotărât să trimită soldați la locul accidentului pentru a curăța zona. Bilanțul a fost unul tragic. Au murit sute de oameni.

După accidentul de la Cernobîl, accidentul nuclear de la Maiak, 29 septembrie 1957, a fost considerat cea de a doua catastrofă nucleară produsă în URSS.

Au murit 200 de persoane, 10000 de persoane au fost iradiate, iar norul a afectat peste 800 de kilometri pătrați. În aprilie 2005, în Marea Britanie a avut loc un accident nuclear extrem de grav. Autoritățile au încercat să mușamalizeze situația, cu toate că 83000 de litri de lichid radioactiv s-a scurs în exteriorul reactorului.

Cu toate că există tratate care interzic testele nucleare, marile puteri, în cel mai mare secret, fac astfel de teste. În timpul războiului rece, în anul 1959, americanii au lansat două bombe nucleare cu direcția un crater de pe Lună. Rachetele au fost distruse de două OZN-uri. Aceste afirmații aparțin colonelului Dedrickson care a participat la acest proiect.

RAZA MORȚII - RAZA MORȚII, ARMA AUTODISTRUGERII

Dedrickson a mai afirmat că după un test nuclear pe care americanii l-au efectuat în Pacific, în anul 1961, nu s-a mai putut zbura deasupra zonei, pentru că norul radioactiv distrusese ionosfera.

Se mai spune că în anul 1994, atunci când cometa Shoemaker Levy a intrat în coliziune cu planeta Jupiter, coliziunea a fost generată un un teste nuclear pe care americanii l-au efectuat în cosmos. Dacă tot ceea ce a afirmat colonelul Dedrickson este adevărat, ne îndreptăm spre autodistrugere.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns