The news is by your side.

Rasputin a prezis sfarsitul lumii pe 23 august 2013

0

Un documente secret, care a stat ascuns în arhivele KGB, provoacă vâlvă în întreaga lume. Documentul în cauză a fost scris de Rasputin, supranumit „Călugărul Diavolului“și prezintă o serie de preziceri pentru viitorul omenirii. Trebuie să ne aducem aminte că Rasputin a prevestit unele dintre cele mai importante evenimente care s-au întâmplat în Rusia de-a lungul timpului, printre care și revoluţia bolşevică din 1917 şi asasinarea ţarului Nicolae şi a familiei sale, apariția lui Hitler, aselenizarea, cât și dispariția comunismului.

Pornind de la aceste predicții reale, mai există și o altă serie de previziuni pe care macabrul preot le-a făcut pentru viitorul omenirii.

Rasputin a prezis pentru anul 2007 că fundamentaliștii islamici vor prelua puterea în Orientul Mijlociu și vor forma un bloc împotriva Statelor Unite ale Americii. De aici urmă să se nască un nou război mondial, sub forma unei cruciade pe care creștinii din întreaga lume, în special SUA și Europa, îl purtau împotriva islamului. Această previziuni nu s-a produs propriu-zis, însă suntem conștienți că blocul islamist nu ar refuza niciodată participarea la un război împotriva creștinilor.

Odată ce acest război era pornit, milioane de suflete își găseau alinarea în lumea celor drepți și un conflict aparent minor ar fi degenerat într-unul la nivel mondial. Astfel, odată războiul mondial început ar fi ținut pentru o perioadă de 7 ani și marele măcel ar fi ultima luptă și cea mai mare.

rasputin Rasputin a prezis sfarsitul lumii pe 23 august 2013

O altă previziune făcută de Rasputin se referă la sfârşitul lumii. În opinia preotului nebun, data de 23 august 2013 ar fi ultima zi a omenirii pe Pământ pentru că focul venit din ceruri va mistui lumea și pe fiecare vietate care se va găsi atunci pe Terra. După acest incendiu global liniştea se va așterne pe Pământ și totul va fi pustiit.

Este greu de crezut că aceste lucruri să se petreacă în acest an, dar este îngrijorător că toate lucrurile prevestite de Rasputin s-au întâmplat, mai devreme sau mă târziu.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și