Istorie

RASELE UMANE, ISTORIE INTERZISĂ

Cu toate încercările repetate antropologii nu au reușit să dea un răspuns pertinent întrebării.S-a spus că rasele au apărut din cauza izolării geografice, variabilității individuale, și existenței unui bogat material genetic.

Este un răspuns care nu este susținut de către toți cercetătorii. S-a pus întrebarea, cum a fost posibil ca în același areal să întâlnim forme europide, negride, mongolide?

De ce estul Americii de Nord și Groenlanda sunt ocupate de un amestec de mongolide și europide de tip întunecat?

Rasa Cro-Magnon era formată din indivizi care dispuneau de cunoștințe geografice reduse. În aceste condiții, este exclusă posibilitatea unei migrații în masă. Traversarea oceanului la acel moment este exclusă. Cum a reușit rasa mongolidă să ajungă în estul Americii de Nord, ținând cont că strâmtoarea Bering era foarte greu de trecut?

O altă întrebare care se pune de ce nu au înaintat și spre partea de vest a continentului, dacă tot au ajuns acolo? O astfel de migrație care presupune peste zece mii de kilometri ar fi presupus o perioadă îndelungată de timp. A fost lansată ipoteza că au trecut strâmtoare când apa era înghețată. La -70 de grade Celsius este puțin probabil că ar fi fost posibil.

Singurele migrații admise sunt cele care s-au produs pe un areal restrâns. Aceeași situație pentru existența ramurei europoide din estul Australiei. Misterul se adâncește și mai mult atunci când vorbim despre pigmei, babuini sau populația ainu din Japonia.

loading...

Studiile au dovedit că bascii, irlandezii, scoțienii, sicilienii, corsicanii, cretanii cât și berberii și tuaregii au grupa de sânge zero și Rh-ul negativ. Este o altă problemă la care specialiștii nu au dat un răspuns pertinent.

A fost lansată teoria conform căreia rasele umane au fost create în centre, utilizându-se material genetic diferit.

La început, a existat o rasă primordială din care mai târziu au fost create celelalte, prin intervenția directă a unor forțe. Teoria susține că la început a fost o rasă albă megalitică, primordială, din care au fost create, mai târziu, celelalte rase.

catacombe 2 1 - RASELE UMANE, ISTORIE INTERZISĂ

Și aici este o întrebare fără răspuns. Cine, când și cum a realizat acest lucru?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top