Mistere

X-Files

RAPORT DECLASIFICAT – SPECIA UMANĂ A FOST ATINSĂ DE VIRUSUL EXTRATERESTRU

2views

Presa americană a anunțat luna aceasta declasificarea a peste 11000 de rapoarte, referitoare la fenomenele extraterestre. Unul dintre cele mai incitante rapoarte se referă la Proiectul Blue Book, un proiect îndelung discutat. Proiectul a fost lansat în 1952, anul în care Pentagonul a dat un comunicat în care spunea că OZN-urile sunt peste tot. America asista la o adevărată invazie de OZN-uri.

Cinci ani s-au făcut observații în muntele Renier, considerat a fi o poartă de intrare a OZN-urilor. Aparițiile OZN-urilor în această zonă era foarte frecventă, spre îngrijorarea populației din zonă. Totul a culminat în 19 iulie 1952, când mai multe OZN-uri au zburat ore în șir în apropierea Casei Albe, Capitoliului, Pentagonului și a bazei militare Andrew.
OZN-urile au fost detectate de radare militare și civile. În SUA se declanșase o adevărată isterie față de aceste evenimente, denumite Caruselul de la Washington.

Radarele au arătat că OZN-urile puteau schimba viteza de la 100 km/h la 10000 km/h, în câteva secunde. Avioane militare au încercat să urmărească OZN-urile, dar fără succes. În noaptea de 26 iulie 1952, OZN-urile au revenit, sfidând SUA, ele zburând deasupra celor mai importante zone de putere militară și civilă din lume.
Isteria atinsese cote maxime în rândul populației. Trei zile mai târziu, Pentagonul dă un comunicat în care arată că fenomenul a fost determinat de fenomene atmosferice, respectiv schimbarea de temperatură.
Comunicatul trebuia să convingă populația și pe jurnaliști, dar marea parte a oamenilor de știință, inclusiv meteorologi, nu au dat crezare acestei explicații.

Meteorologul James McDonald a făcut verificări și a declarat că în perioada 19-26 iulie, nu au fost inversări de temperatură, care să aibă ca efect producerea unor astfel de evenimente. Operatorii radar au fost reduși la tăcere, fiindu-le interzise orice fel de declarații. Radarele au înregistrat, în afară de vitezele uriașe pe care le aveau OZN-urile, mișcări în unghi ascuțit, schimbări rapide de altitudine, situație care i-a pus pe gânduri pe specialiști.
Proiectul Blue Book a fost lansat în ideea că specialiștii din cadrul lui, vor putea să dea explicații pertinente la producerea acestor evenimente și să răspundă la întrebarea care preocupa toată America, cât de periculoase sunt OZN-urile pentru securitatea națională.

Specialiștii din acest proiect s-au schimbat cu repeziciune, dat fiind declarațiile unora dintre ei, care au susținut că OZN-urile sunt un real pericol pentru omenire. Autoritățile care finanțau acest proiect nu au apreciat aceste declarații și schimbau specialiștii după bunul plac.

Loading...

În 1966, lângă o mlaștină din statul Michigan, mai mulți martori au susținut că au fost martorii unei aterizări a unui OZN. Autoritățile au negat acest lucru, susținând că mlaștina a emanat gaze și de aici acest fenomen.
Opinia publică americană a fost indignată de explicațiile puerile pe care le dădeau autoritățile. Și totuși, unele rapoarte declasificate arată foarte clar îngrijorarea autorităților vis a vis de acest pericol. Unele documente vorbesc despre posibilitatea ca SUA să utilizeze armament nuclear împotriva OZN-urilor.

Astronomul Edgar Mitchell, al șaselea om care a pus piciorul pe Lună, a declarat că la aceste documente ultrasecrete, nici măcar președintele SUA nu avea acces. Documentele erau protejate printr-un program sofisticat, denumit Special Access, la care avea acces un număr redus de persoane. Există documente care au fost declasificate în care sunt prezentate planuri de salvare a națiunii americane, în cazul unei invazii extraterestre. Cel mai interesant aspect este cel legat de unele rapoarte care vorbesc despre un virus extraterestru, care a atins specia umană.

Ne întrebăm, cum pot atinge extratereștrii oamenii? Sunt reale răpirile și experimentele pe care le fac extratereștrii pe oameni? Din aceste rapoarte reiese că aceste cazuri sunt cât se poate de reale. Un alt raport vorbește despre faptul că după Hiroshima și Nagasaki, în SUA, în toate zonele cu activitate militar atomică s-au înregistrat OZN-uri, care aveau drept scop înțelegerea mecanismului prin care se crease bomba atomică. Se știe că zonele de deasupra Pentagonului și a Casei Albe sunt interzise zborurilor aeriene, atât militare cât și civile și totuși, OZN-urile au sfidat aceste legi americane.

orbe-et-2

Rapoartele mai arată că toată activitatea NASA este supravegheată de extratereștrii. Sondele spațiale sau rachetele spațiale au înregistrat imagini cu OZN-uri care au survolat această aparatură, uneori apropiindu-se extrem de aproape de acestea.

loading...