X-Files

Rapoartele secrete ale KGB dezvăluie „războiul” purtat de ruși cu o specie extraterestră

Au ieșit la iveală rapoarte că sovieticii au avut întâlniri de confruntare cu OZN-urile și extratereștrii. După ce, în 1991, Mihail Gorbaciov a dizolvat administrarea spionajului top secret KGB, materialul secret al acelui departament a mers spre CIA. După cum a raportat revista de autoritate Canadian Weekly World News, spionajul SUA a obținut un dosar de 250 de pagini asupra atacului unui OZN către o bază militară din Siberia.

Dosarul conține multe fotografii documentare și desene, cât și mărturii ale participanților la evenimente. Unul dintre reprezentanții CIA s-a referit la acest caz ca imagine oribilă a unei răzbunări din partea creaturilor extraterestre, o imagine care îți îngheață sângele în vine.

Conform materialelor KGB, un obiect OZN care zbura la joasă altitudine, având forma unei farfurii zburătoare, a apărut deasupra unei unități militare, care își desfășura manevrele de antrenament. Din motive necunoscute, cineva a lansat neașteptat o rachetă sol-aer și a lovit OZN-ul. A căzut pe pământ, nu departe, și cinci umanoizi cu capetele mai mari și ochii mari, negri, au ieșit din aceasta.

S-a consemnat în mărturii, de către doi militari care au rămas în viață, că, după ce s-au eliberat din moloz, extratereștrii au venit aproape împreună și apoi au fuzionat într-un singur obiect, care a luat o formă sferică. Obiectul a început să bâzâie și să șuiere, apoi a devenit alb strălucitor.

În câteva secunde, sferele s-au mărit și au explodat printr-o izbucnire a unei flăcări extrem de luminoase. În acea clipă, 23 de soldați care urmăreau fenomenul s-au transformat în stâlpi de piatră. Numai doi soldați, care stăteau în umbră și au fost mai puțin expuși exploziei luminoase, au supraviețuit.

Raportul KGB specifică faptul că resturile OZN-ului și soldații pietrificați au fost transferați spre un institut științific de cercetare secret de lângă Moscova. Specialiștii au presupus că o sursă de energie, care este încă necunoscută pământenilor, a schimbat instantaneu structura organismelor soldaților vii, transformând-o în substanță a cărei compoziție moleculară nu este diferită față de calcar.

loading...

Un reprezentant CIA a declarat că dacă dosarul KGB corespunde realității, acesta este un caz extrem de amenințător.
Extratereștrii posedă asemenea arme și o tehnologie care depășesc orice presupunere de-a noastră. Ei pot sta în picioare dacă sunt atacați.

În 1984, președintele Reagan, adresându-se publicului, în mod voit sau din neatenție, a lăsat să-i scape remarca conform căreia într-o zi lumea poate să se unifice pentru a lupta împotriva pericolului extraterestru. Aceasta a fost urmată de o serie de remarci ulterioare din zilele următoare mandatului său. Informația de bază dezvăluia faptul că existența Operațiunii Majestic-12, OZN-ul prăbușit, ființe extraterestre și bazele lor secrete din interiorul SUA, a fost obținută prin Actul de Libertate a Informației din dosarele CIA, NSA, FBI, Departamentul de Stat și Forțele Aeriene SUA.

Aceste documente dezvăluiau natura secretului de mai sus a Operațiunii Majestic-12. De asemenea, verifică descoperirea științifică a tuturor timpurilor, care a fost ținută secretă de pământeni, anume că ambele comunicații și relaționări cu ființele extraterestre au fost deja efectuate.

Credința că guvernul secret are construit în subteran baze este răspândită în comunitatea OZN, de conspirație.
Au existat zvonuri că unele dintre aceste baze au fost cedate extratereștrilor prin intermediul guvernului ascuns. Nu s-a negat că bazele subterane secrete există.

Nu există înregistrări de construcție, dar vehiculul de forare pentru aceste baze, ar utiliza un reactor atomic răcit cu metal lichid pentru a genera suficientă căldură, care va topi calea spre rocă, exact ca și un vierme care se mișcă prin pământ, lăsând un tunel cu suprafață sticloasă în urma sa.

ozn2 - Rapoartele secrete ale KGB dezvăluie "războiul" purtat de ruși cu o specie extraterestră

Fizicianul Sauder are documente descoperite în 1980, pregătite de laboratoarele Los Alamos și Universitatea Texas, care discută utilizarea mașinilor nucleare de săpare a tunelelor pentru măcinarea tunelelor sub suprafața Lunii. Aceasta ar putea crea un mediu pentru ocupația umană într-o colonie lunară.

Costul unui astfel de proiect a fost estimat la aproximativ 50 miliarde de dolari pentru a crea mașina de făcut tunele și 2,3 miliarde de dolari pentru transportul spre suprafața Lunii.

Poate aceste cifre să pară mult, dar ele reprezintă numai o fracție a bugetului negru care ar putea fi utilizat pentru a finanța proiectele în afara controlului public.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top