Răpiri extraterestre: China 1528, ființele cu 3 ochi și lumea roșiatică

Răpiri extraterestre: China 1528, ființele cu 3 ochi și lumea roșiatică

Răpiri extraterestre se intitulează un capitol dintr-un manuscris, care datează din 1528, și care a fost publicat în 2011 de specialiștii chinezi. Un bărbat, din acele vremuri, a fost răpit de mai multe ființe cu trei ochi și dus într-o lume roșie, de unde a putut să vadă un soare și mai multe planete.

Răpiri extraterestre în China renascentistă

Un manuscris, vechi de aproape 500 de ani, redă cu lux de amănunte una dintre cele mai vizare și fascinante răpiri extraterestre. Povestea începe cu o  „stea” care traversează cerul de la est la vest, deasupra unui sat mic și liniștit de munte.

Deodată acea stea aterizează. Unul dintre săteni, curios din fire, se apropie foarte mult de aparatul de zbor extraterestru. Lumina în foarte multe culori și probabil acest aspect i-a stârnit curiozitatea. Atunci s-a petrecut inevitabilul sau cea mai traumatizantă și fascinantă experiență din viața sa. A fost răpit.

OZN-ul misterios este descris în textul antic având mărimea unei case și se deplasa pe cer cu o viteză uimitoare, probabil pentru acea vreme.

La câteva clipe după ce s-a apropiat prea mult de navă, chinezul și-a pierdut conștiința. S-a trezit un timp după și de data aceasta se afla într-un loc ciudat. L-a descris ca fiind o lume roșie, în care a văzut numeroase ființe ciudate. Acestea aveau trei ochi și capul alungit. De asemenea, purtau haine ciudate. Mai mult de atât, acești extratereștrii au încercat să comunice cu el într-o limbă ciudată.

În manuscris se mai spune că bărbatul a fost dus într-un loc inexplicabil, de unde putea să vadă un soare roșu și numeroase stele. Este posibil ca eroul nostru să fi fost dus pe un alt OZN, care se afla într-un alt sistem solar sau poate chiar pe planeta extratereștrilor.

Loading...

Răpirea confirmată de o cicatrice

În cele din urmă, chinezu a avut noroc pentru că după câteva zile s-a trezit acasă. Singura problemă era că avea pe piept o cicatrice, mare, roșie. La vremea respectivă, nu a știut ce reprezintă acea cicatrice, dar noi, în zilele noastre, știm că acesta este semnul suprem al răpirilor extraterestre.

rp_extraterestri.jpg

În general, toți oamenii, care au avut contact direct cu extratereștrii, s-au întors acasă cu unul sau mai multe incizii cicatrizate pe corp. Este limpede că bărbatul a fost cercetat biologic mai întâi, pentru ca mai apoi să fie eliberat. Este același lucru pe care l-au făcut oamenii cu animalele de-a lungul istoriei. Acest fapt demonstrează cât de mici și nesemnificativi suntem atunci când vine vorba despre civilizațiile inteligente din Univers.

loading...

Related posts