Mistere

X-Files

Răpire fără precedent în Triunghiul Bermudelor

2views

În seara de 30 decembrie 1986, pe o mare agitată, o navă de croazieră argentiniană plutea în largul insulei Cuba. Deodată pe cer a apărut un aparat mare, fusiform, înconjurat de o aureolă galbenă. Călătorii se năpustesc pe punţi pentru a vedea acel aparat ciudat, dotat cu hublouri, care le însoţea vasul, dispărând şi apărând printre nori.În curând, tot sistemul electronic şi aparatură radio de la bord a căzut în pană.

Căpitanul Charles G. Reid îi linişteşte pe pasageri. Nu e vorba decât de o „iluzie creată de efectele electrice din atmosferă (o explicaţie plină de claritate!).

Într-adevăr, „iluzia electrică” dispare pe la miezul nopţii cei mai mulţi dintre călători se reîntorc în cabinele lor, la băi în sala de dans.

Marilee Pittman şi alţi pasageri, care se încăpăţânează să observe mai departe cerul, văd din nou ivindu-se acel aparat ciudat care se apropie cu mare viteză. Femeia a declarat: „Trei lumini mici s-au desprins din masa obiectului şi au atins uşor punte. Erau nişte mici farfurii zburătoare. Într-un minut s-au reîntors la trabucul acela uriaş care a dispărut în nori”.

Pe la orele trei dimineaţa, matelotul Edward Cli (douăzeci şi şapte de ani) vede din nou acele lumini mici prevăzute cu proiectoare orbitoare care ating uşor coca navei aproape nivelul apei, înainte de a dispărea în mare viteză. Îngrijorat matelotul dă fuga să-l anunţe pe căpitanul Reid. Cabina căpitanului este goală şi hubloul deschis. Nimeni nu l-a mai revăzut vreodată pe acest ofiţer şi compania a ajuns la concluzia că s-a sinucis.

Loading...

triunghiul bermudelor

Dar nu toţi pasagerii au fost de aceeaşi părere. Acest fost martorii deplasărilor repetate ale aparatului purtător s modulelor lui de mici dimensiuni care, de mai multe ori în timpul nopţii, atinseseră uşor când puntea, când coca vasului.

loading...