Mistere

X-Files

Răpire extraterestră surprinsă pe camerele de supraveghere (video)

3views

Fenomenul răpirilor extraterestre este unul controversat. Există numeroşi oameni care afirmă că cel puţin o dată în viaţă au fost adormiţi şi răpiţi de către fiinţele care provin dintr-o altă lume, după care, de cele mai multe ori fără să-şi amintească nimic s-au trezit în locul în care se aflau înaintea răpirii.

Pentru aceşti oameni timpul s-a oprit în loc în perioada în care au fost duşi spre analiză la bordul OZN-urilor, dar atunci când s-au trezit din coşmar au realizat fie că ceva nu este în ordine, fie aveau semne distincte pe întregul lor corp. Acestea au fost motivele pentru care au apelat la tratamentul prin hipnoză pentru ca în cele din urmă să-şi amintească cu groază întreaga poveste.

Cu toate că adevărul iese la suprafaţă în cele din urmă, există numeroase voci suspicioase care nu cred că fenomenul răpirilor realizate de extratereştrii există cu adevărat şi că aceste poveşti sunt simple fabulaţii. Pentru a face lumină pentru totdeauna în astfel de cazuri, o televiziune americană a dat spre publicare o filmare primită de la un bărbat, al cărui răpire a fost surprinsă de mai multe camere de filmat.

Este impresionant momentul în care bărbatul în cauză aflat la locul său de muncă dispare brusc atunci când un flash de lumină apare în faţa sa. Brusc camerele de filmat se opresc din a mai înregistra, pentru ca după o perioadă, în urma altui flash de lumină, bărbatul în cauză să reapară exact în locul din care dispăruse, numai că de data aceasta pare debusolat ca şi cum s-ar fi aflat într-o altă lume.

extraterestrii

Filmarea este de-a dreptul impresionantă şi pentru a i se confirma veridicitatea a fost analizată de experţi. Aceştia au confirmat că totul ceea ce se petrece pe casetă este cât se poate de real şi putem spune că am asistat la prima răpire extraterestră filmată.

Loading...

loading...