Descopera

Rămășițele unei civilizații misterioase fotografiate pe Marte (foto)

O imagine surprinzătoare a fost captată de rover-ul Curiosity pe Marte. În imagine se pot vedea ruinele unei vechi clădiri sau cel puțin aceasta este părerea internauților.

Imaginea este de-a dreptul fascinantă și a fost captată de curând de rover-ul curiosity la nivelul solului marțian. Dacă în plan apropiat se văd doar pietre, în cel îndepărtat apar mai multe structuri de forme ovale. La prima vedere se poate face foarte clar diferența între pietre și aceste bucăți de construcție.

Acesta este principalul motiv pentru care cei care au văzut această imagine sunt de părere că este vorba despre ruinele unei clădiri sau chiar o coloană prăbușită.

Viața pe Marte nu este un subiect nou și de nenumărate ori s-a speculat că în trecutul îndepărtat, adică acum câteva sute de milioane de ani, planeta avea o atmosferă, râuri și oceane, vegetația și chiar pute să susțină viața.

Așadar, este posibil ca în această imagine să vedem ruinele unei civilizații demult dispărute. Cel mai interesant fapt este că specialiștii NASA, cu toate acestea, neagă cu vehemență că pe Marte a existat viață. De ce ascunde adevărul?

Marte - Rămășițele unei civilizații misterioase fotografiate pe Marte (foto)

Pentru că lucrurile sunt mult mai complexe decât par. S-a vehiculat ideea că sub scoarța planetei Marte există o civilizație secretă, care i-a contactat pe americani, încă din anii ’70 în vederea dezvoltării unui perimetru comun de apărare.

loading...

O civilizație extraterestră ostilă amenința încă de pe atunci cele două planete și în vederea apărării, cele două civilizații, cea de pe Marte și omenirea, au dezvoltat mai multe strategii de apărare.

În vederea confirmării unei asemenea informații, drept mărturie este declarația unuia dintre participanții proiectului Marte, Arthur Neumann. Pe 25 iulie 2009, la Congresul European Exopolitica de la Barcelona, domnul Neumann a declarat public: „Exista viaţă pe Marte. Exista baze pe Marte. Am fost acolo”.

La puțin timp după această declarație șocantă, Neumann participă la un interviu din cadrul unei emisiuni televizate, „Discuţii despre viitor”, unde oferă toate amănuntele necesare pentru ca toată lumea să înțeleagă cea ce se petrece sub scoarța lui Marte.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top