Racheta SpaceX distrusă de un OZN hipersonic

Racheta SpaceX distrusă de un OZN hipersonic

Racheta SpaceX a fost distrusă de un OZN hipersonic. Știrea a venit pe surse. Ca de obicei, NASA păstrează tăcere, dar mai mulți specialiști care au lucrat la acest proiect au susținut acest lucru.

Există un război secret care face ravagii, afirmă unii specialiști. Nu este primul accident de acest timp. În ultimii ani, mai mulți sateliți au fost distruși de OZN-uri. În data de 1 februarie 2015, un satelit american a fost distrus de un OZN.

Pagubele materiale au fost enorme. Astronauții de pe Stația Spațială Internațională au declarat că, OZN-urile se apropie periculos de mult de stație. Există un pericol major ca viețile lor să fie puse în pericol.

În acest context, astronomul scoțian Duncan Forgan a declarat că, astfel de accidente se produc tot mai des, și că forțele extraterestre sunt un mare pericol.

Studiile au demonstrat că toate civilizațiile au ajuns la un grad mare de dezvoltare, după care s-au prăbușit. Ce viitor are civilizația modernă?

Avem același traseu cu cel al incașilor, egiptenilor sau al mayașilor? Safa Motesharri a realizat un studiu bazat pe modelul dinamic uman și natural. El a studiat apariția, dezvoltarea și prăbușirea unor mari civilizații, cum ar fi cea romană, civilizațiile Han, cea maură, mesopotamiană.

Studiul finanțat de Goddard Space Flight Center arată că mai mulți factori au fost cauza acestor prăbușiri. Printre acești factori sunt amintiți dezvoltarea excesivă și pericolul extraterestru care poate îmbrăca diverse forme.

În august 2016, NASA a întrerupt transmisia pe care o realiza un Webcam public de pe Stația Spațială Internațională. Cauza a fost apariția unui OZN care a staționat în apropierea stației.

În data de 1 august 2016, un satelit a captat imagini cu un OZN gigant care se afla în orbita Pământului. Ca și dimensiuni avea peste un kilometru.

Poziția pe care NASA o are față de astfel de evenimente este de înțeles. S-ar crea o panică și un haos care ar putea duce la alte evenimente nedorite.

Stephen Hawking a fost printre primii oameni de știință care a avertizat asupra unui pericol extraterestru. La momentul respectiv, mulți au considerat afirmațiile sale ca fiind fantasmagorice. În timp, s-a dovedit că Hawking a avut argumentele sale.
SUA au planuri de înalt nivel clasate top secret, utilizate în cazul unor evenimente extraterestre.

În data de 2 august 2016, o cameră NASA a transmis imagini cu un OZN care se afla în orbita Soarelui. Avea dimensiuni foarte mari și forma unui cub.

Timp de 25 de ore, misteriosul cub s-a aflat în orbita Soarelui.
Nu mai este un secret faptul că atât Rusia cât și SUA se pregătesc să facă față unor eventuale consecințe ale apropierii planetei X.

Specialiștii au atras atenția asupra câmpului magnetic foarte puternic pe care îl are această planetă care poate produce cutremure cu magnitudine ridicată.

SpaceX

Când sonda Pioneer 10 a fost trimisă în spațiu pentru a studia Planeta X, asupra ei a acționat o forță foarte puternică, pe care cei de la NASA au numit-o anomalia Pioneer. Sonda a fost împinsă către orbita Soarelui, unde s-a dezintegrat.

La acel moment, specialiștii de la NASA au mai constatat un fenomen care i-a contrariat. Câmpul magnetic al planetei avea o mișcare de rotație în sensul acelor de ceas, iar planeta se rotea în jurul axei sale, în sens contrar.

CATEGORIES
Share This
>