Descopera lumea

PUŢIN SUSȚINE CĂ ARE PROBE CU PRIVIRE LA ATENTATELE DIN SEPTEMBRIE 2011! AMERICA TACE!

Christian Rosenkreutz s-a născut în 1938, în Austria. La vârsta de cinci ani, părinții l-au plasat într-o mănăstire germană. Înainte să împlinească vârsta de 16 ani, cunoștea limba latină și greacă. A fost ales să meargă la Mormântul Sfânt, Ierusalim, cu unul dintre frații săi de la mănăstire. Pe drum, fratele său spiritual s-a îmbolnăvit și a murit în Cipru. Și-a continuat singur drumul și a studiat în Egipt arabă. A început să facă traduceri din arabă în latină și faima sa a început să crească.

După mai mulți ani, s-a întors în Germania și a început să pună pe hârtie tot ce învățase în acești ani. El fondează o frăție care se va numi Frăția de Cruce Roşe. Moare în 1484 și odată cu moartea sa au dispărut toate documentele scrise de el. La puțin timp după moartea sa, a dispărut și cadavrul său, acesta fiind mutat și îngropat într-un loc necunoscut. În 1614, este descoperit mormântul său. În interiorul mormântului s-au descoperit, ascunse în nișe, săpate în piatră, celebrele documente.

Așa au început să apară primele frății. În 1886, doctorul Westcott devine interesat de aceste documente și începe să le studieze. Auzise despre existența unui cod Cypher, cu ajutorul căruia putea să descifreze secretele unor documente rozicruciene. Vorbim despre ordine secrete și conspirații, despre ritualuri secrete, despre misterul acestora și scopul în care au fost constituite. Ce rol au aceste frății și de ce atâta mister în jurul lor, dacă scopul lor este unul corect și loial omenirii?

Revenind în zilele noastre, o agenție de presă rusească a făcut dezvăluirea, de curând, că Putin, într-o criză de nervi, a afirmat că va da în vileag toată făcătura americană, cu privire la atentatele din 11 septembrie 2001, dacă americanii se mai implică în situația din Ukraina. Putin susține că Rusia are imagini preluate de un satelit, care dovedesc că atentatele sunt o înscenare a americanilor. Motivul? Puteau să invadeze țările cu petrol, fără să dea socoteală celorlalte puteri.

Sunt voci care susțin că Obama a făcut un pas înapoi cu privire la situația din Ucraina, de teamă să nu fie publicate anumite probe, care l-ar pune în dificultate. Am putea să ne întrebăm, cum poate autoritatea unei țări să însceneze atentate, care se răsfrâng asupra propriei populații, în mod dramatic, numai pentru o miză care se numește petrolul?
Se spune că serviciile secrete americane și israeliene sunt implicate în aceste evenimente, atacând cele două turnuri gemene, locul în care numeroși reprezentanți ai ordinelor francmasonice își aveau sediul.

S-a dorit să fie un avertisment dat acestor reprezentați ai puterii francmasonice? Fostul președinte american George Bush Senior a fost un apropiat al familiei Bin Laden și chiar au fost parteneri de afaceri, în cadrul grupului Carlyle Group, unul dintre cele mai importante de pe piața de investiții mondială. Se cunoaște faptul că CIA a antrenat membrii Al Qaeda, iar în ceea ce privește finanțarea sunt voci care susțin că ar fi anumite legături. Cum se explică tragicul eveniment, dacă relațiile au fost atât de apropiate?

loading...

Să ne aducem aminte că în 26 februarie 1993, un camion încărcat cu 600 kilograme de azot a explodat în subsolul de la World Trade Center, omorând șase persoane. A fost primul mesaj pe care administrația americană l-a dat unor conducători misterioși și oculți ai lumii? Lumea a trecut prea ușor peste acest incident. Nu e clar pentru opinia publică, cum a putut ajunge un camion cu o astfel de încărcătură, în subsolul de la World Trade Center, când se cunoaște cât de păzită era această locație.

Putin - PUŢIN SUSȚINE CĂ ARE PROBE CU PRIVIRE LA ATENTATELE DIN SEPTEMBRIE 2011! AMERICA TACE!

Atentatul a fost pus pe seama unui șeic, care era sub protecția FBI și care a condus și ordonat acest atentat.Ce putem să mai înțelegem din toate acestea? Oare are dreptate Putin?

loading...

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.