Putin este nemuritor? Imagini controversate care sugerează acest fapt

Putin este nemuritor? Imagini controversate care sugerează acest fapt

Putin este nemuritor? Imortalitatea lui Putin nu este o teorie nouă, ci se încadrează mai degrabă în sfera teoriilor conspiraționiste. Chiar și așa, mai multe fotografii, realizate în ani diferiți, în arată pe președintele rus, Vladimir Putin în diferite ipostaze. Cel mai interesant aspect este că diferența dintre anii care au fost realizate aceste fotografii depășește se apropie de 100.

Imortalitatea lui Putin

Iubitorii teoriilor conspiraționiste sunt de părere că acest set de fotografii este dovada vie că putin este imortal. De partea cealaltă, s-a speculat și ideea care susține că de fapt președintele rus a realizat un salt în timp și din acest motiv este atât de tânăr în prezent.

Pe rețelele sociale sugerează că cele două imagini istorice întreprinse în 1920 și 1941 sunt de fapt actualul președinte rus Vladimir Putin. Fotografiile, pretinzând teoreticienii conspirației, sunt dovada unei versiuni puțin mai tinere a lui Putin, care are 65 de ani.

În prima fotografie se poate vedea un sodat care seamănă extrem de bine cu Putin. Fotografia a fost realizată în 1920, la doi ani după terminarea primului Război Mondial. Cea de-a doua fotografie înfățișează de asemenea un soldat, și a fost realizată în 1945, după terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial. Interesant este faptul că primii doi soldați seamănă foarte bine cu Putin în tinereța sa.

Ultima fotografie, a fost realizată în 2015 și este însuși președintele rus, Vladimir Putin. Motivul pentru care s-au născut numeroase speculații și controverse cu privire la aceste trei fotografii este că par să-l înfățișeze pe Putin în diferite perioade la existenței sale.

Imaginație și adevăr

Oamenii au discutat imaginile de ceva vreme și vin cu tot felul de teorii absurde care încearcă să le explice. Unii cred că președintele rus atotputernic este, de fapt, nemuritor, iar alții au venit să spună că omul este un fel de creatură. Deși nu au explicat cu adevărat ce au vrut să spună printr-o creatură diferită.

Călătoria în timp – pentru moment – este în afara ecuației, deoarece oamenii de știință susțin că nu putem construi cu adevărat o mașină care să ne permită să manipulăm spațiul și timpul.

Putin este nemuritor

Și în timp ce teoreticienii conspirației au demonstrat că există multe explicații, nimeni nu pare să se fi gândit aparent la o altă explicație mai simplă:

Doi ruși , care trăiesc în Rusia , care, probabil, împărtășesc un ADN comun și arată precum strămoșii lor . Are mai mult sens, această teorie decât cea a unui vampir nemuritor care călătorește în timp, nu?

CATEGORIES
TAGS
Share This
>