Bizar

Putin avertizează : Lumea este atrasă într-o direcție periculoasă, ireversibilă

 La sfârșitul Forumului Economic Internațional din St.Petersburg din acest an, președintele Vladimir Putin a stat de vorbă cu ziariștii occidentali, avertizându-i că omenirea se află în pragul celui de-al treilea război mondial.

De ani de zile, Vladimir Putin, a fost frustrat de jurnaliști, în special jurnaliștii occidentali, care nu raportează ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume, sau mai rău, în mod deliberat manipulează informațiile prin propagandă, deoarece aceștia sunt pe statul de plată al CIA sau al guvernului SUA. În ultimii doi ani am studiat discursurile mai multor președinți de stat importanți și în afară de Vladimir Putin, toți bat câmpii, inclusiv Obama, printr-un limbaj de lemn gen Iliescu anilor 1990.

De ani de zile, Putin a precizat că scrisul este pe perete, și că el poate vedea foarte clar direcția și scopul acțiunilor SUA-NATO. Acestea sunt exact în conformitate cu doctrina Wolfowitz și principiilor luiBrzezinski de izolare, slăbire și înconjurare a Rusiei, astfel încât nici o altă țară să nu-și poată permite a provoca supremația americană proeminentă ca singura superputere a lumii (http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/wolfowitz-doctrine-us-plan-global-supremacy/).

Această strategie nefastă SUA-NATO este evidentă, dar din păcate, mulți oameni ai lumii sunt încă inconștienți de ea, iar o populație trezită este necesară pentru a opri tot acest joc nefast, care poate duce omenirea la extincție.

Putin: Cap rece, Cuvinte ascuțite

Putin este un personaj foarte interesant. În ciuda faptului că este un fost membru al KGB-ului rus, el are talent pentru diplomație, și a arătat un cap rece și o minte clară în mai multe situații, în care altcineva în locul lui poate ne-ar fi dus de urgență la război. De exemplu, Putin a făcut o treabă de maestru în august-septembrie 2013 prin intervenția sa, atunci când Obama a suflat aer cald despre Bashar Al-Assad, președintele Siriei. Obama a susținut că Assad atrecut linia” și a folosit arme chimice pe propriul său popor, o altă acuzație nefondată și o minciună masivă (adevărul despre acea operațiune este că a fost pusă la punct și executată de către serviciile secrete israeliene, turcești și CIA). Putin a numit-o cacealmaua lui Obama și a intervenit pentru a rezolva situația pe cale diplomatică, și cu maiestrie înainte de a deveni un declanșator pentru al 3-lea RM.

Cu o altă ocazie, anul trecut (în noiembrie 2015), Rusia a fost provocată de un membru al NATO, Turcia (care a fost ajutată de ISIS la acel moment). Ea a doborât un avion rusesc neînarmat despre care Turcia a susținut că s-a rătăcit în spațiul aerian turcesc, dar Rusia neagă acest lucru și este adevărat.

Putin a contrastat puternic cu Obama în 2015 la AGNU (Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite), acolo unde Putin a subliniat modul în care SUA au creat ISIS, în scopul de a promova dominația lor geopolitică. De asemenea, el a râs cu dispreț la ziaristul MSM care pretindea repetând propagandaNATO, că Scutul de apărare antirachetă a fost extins spre Est (ce a înghițit națiunile din Europa de Est care obișnuiau să facă parte din URSS), din motive de apărare împotriva Iranului!

În următorul clip video de mai jos, Putin le spune direct jurnaliștilor că nu-și fac treaba în mod corespunzător pentru a informa populația cu privire la modul în care lumea, prin expansiunea estică persistentă și fără sfârșit a NATO față de granița cu Rusia, este condusă spre al 3-lea RM :

,,Amenințarea iraniană nu există, dar sistemul de apărare antirachetă al NATO este poziționat în Europa … [SUA-NATO] întotdeauna face referire laamenințarea iraniană pentru a justifica acest sistem. Încă o dată, au mințit„.

Acum, sistemul funcționează, doar trebuie încărcat cu rachete. Jurnaliștii ar trebui să știe, că aceste rachete sunt puse în capsule, care sunt utilizate în sistemul de rachete cu rază lungă de acțiune,,Tomahawk „.”

Deci, acestea sunt încărcate cu rachete, care pot penetra teritorii pe o distanță  de 500 km, dar știm că tehnologiile avansează, iar noi știm în ce an SUA va realiza următoarea rachetă. Această rachetă va fi capabilă să penetreze distanțe de până la 1000 km și apoi chiar mai departe, iar din acel moment vor începe să amenințe în mod direct potențialul nuclear al Rusiei.”

Noi știm an de an, ceea ce se va întâmpla și ei știu că noi știm. Ei doar vă spun povești și voi le cumpărați și le împrăștiați cetățenilor țărilor dumneavoastră. Popoarele voastre, la rândul lor, nu simt un sentiment de pericol iminent – aceasta este ceea ce mă îngrijorează. Cum nu înțelegeți că lumea este trasă într-o direcție ireversibilă, în timp ce ei pretind că nu se întâmplă nimic? Nu știu cum să mă înțelegeți mai bine

sursa

loading...
Comments
To Top