Puterea ochilor! Deochi și energii malefice

0

Când vorbim despre deochi, ne arătăm reticenți, neîncrezători sau facem haz. Cu toate acestea, conform statisticilor, zeci de milioane de oameni cred că deochiul există și poate face rău unei persoane. Este o forță care poate aduce boala sau chiar moartea.

Deochiul există de mii de ani. El a fost descris în vechi manuscrise, de civilizații demult apuse. Ochiul, privirea, au o putere malefică.

Sumerienii și puterea ochilor răi


O tăbliță sumeriană cu o vechime de aproape 5000 de ani, are gravat un text despre deochi, puterea supranaturală, care poate să producă catastrofe, boli, cataclisme și chiar moartea. Sumerienii aveau un remediu împotriva deochiului. Ei purtau o amuletă de culoare albastră care îi proteja.

Puterea ochilor albaștri


Oamenii de știință cred că ochii albaștri au apărut ca urmare a unei mutații genetice. Doar 8% din populația lumii are ochii albaștri. Oamenii cu ochii albaștri nu au melanină în iris, substanță folosită pentru a proteja ochiul de lumina intensă. Din această cauză, oamenii cu ochi albaștri sunt foarte sensibili la lumină. Despre oamenii cu ochi albaștri se spune că au capacități supranaturale, deochiul.

Deochiul, transfer de energii necunoscute


Mulți s-au întrebat dacă există un efect placebo. Există o privire toxică? Mulți oameni de știință acceptă că acest fenomen există, dar nu-l pot explica. Se pare că există o natură energetică asupra unui organism, în care se produc unde cerebrale, curenți bioelectrici. Uneori, acest rău este făcut fără intenție.

Papa Pius al IX-lea, ochiul rău


Papa Pius al IX-lea a avut cel mai lung pontificat, 1846-1878. La acea vreme, a fost considerat jettatore
Cei care erau primiți în audiență își făceau semnul crucii, pentru că papa putea deochea.

ochi-albastri

Ochiul care ucide este lipsit de umezeală, afirmă profesorul Alan Dudes. Persoanele care pot cădea victime deochiului sunt copiii, persoanele bolnave și lăuzele. Deochiul se manifestă prin dureri de cap, febră, grețuri.

Se mai spune că cei micuți nu trebuie să se uite în oglindă până la vârsta de un an, căci se pot deochea singuri, sunt vulnerabili. Aurul pe care o persoană îl poartă la gât, urechi, mână, sunt talismane împotriva deochiului.

loading...
loading...