Putem reprograma ADN-ul nostru și să ne vindecăm prin Frecvență, Vibrație și Energie! Corpul uman este un calculator biologic

Putem reprograma ADN-ul nostru și să ne vindecăm prin Frecvență, Vibrație și Energie! Corpul uman este un calculator biologic

Cercetatorii de la Gene si Stem Cell Program la Institutul Centenary din Sydney au aratat ca 97% din programele de ADN uman codifica proteine ​​în corpul nostru.

Unul dintre cercetatorii care au efectuat studiul a declarat: „ Aceasta descoperire, care se referă la ADN-ul de timp“ junk“, deschide un nou nivel de control al genei umane. Acest lucru înseamnă că există mai multe modalități de a reprograma ADN – ul nostru: chiar și celulele canceroase care au devenit diferite față de celelalte, bagajul emoțional negativ, care s-a dovedit a avea un impact asupra sănătate, s-ar putea regenera prin reprogramare “.

Descoperirea este una senzațională și ar putea deschide orizonturile vindecării spontane și astfel toate bolile ar putea fi eradicate.

Teoria haosului

Teoria haosului este studiul, prin care modele fizice și matematice ale sistemelor dinamice, care prezintă o sensibilitate exponențială în ceea ce privește condițiile inițiale, sunt capabile de a expune o “dezordine empirică” în evoluția variabilelor dinamice. “Aparițiile haotice” sunt doar un sistem foarte complex, influențat de schimbări foarte subtile într-o gamă aproape infinită de posibilități variabile.

ADN-ul are o a doua limbă, încă necunoscută, în măsură să vorbească cu celulele corpului nostru și le comunică instrucțiuni pentru viața. Când este complet dezvăluită, ea ne va face să înțelegem limba cancerului și, probabil, va explica și fenomene precum clarviziunea.

Piotr Garajajev și Vladimir Poponin, doi specialiști în genetică, au constatat că modelele de ADN urmează reguli similare cu cele ale limbajului uman. Cele mai interesante informații sunt raportate de Dr. David Deamer și Susan Alexjander, care au descoperit că ADN-ul își creează o linie muzicală minunată atunci când vine vorba despre comunicare. Prin măsurarea vibrațiilor moleculare reale ale ADN-ului și înregistrarea tuturor cu un spectrofotometru infraroșu, în fiecare au expus o secțiune a ADN-ului la lumina infraroșie și au măsurat lungimea de undă a undei absorbite, determinând astfel frecvența sa. Ce a fost uimitor: ” unele dintre combinațiile de frecvențe sunt pur și simplu uimitoare. Mi se pare că sunt vii. “ , a spus Alexjander.

Reorganizați ADN-ul prin frecvențe

Evident, ideea reorganizării ADN-ului cu frecvență este, cu siguranță, dificilă în aplicarea practică și încă nu are validări științifice legitime.

Știința, cu toate acestea, confirmă faptul că sunetul și lumina pot influența în mod direct procesul de vindecare a organismului: Cercetătorii de la Universitatea din Cincinnati, au avut succes în aplicarea frecvențelor înalte pe celulele vasculare, cu un mare efect în tratarea rănilor cronice și persistente, cum ar fi ulcerele diabetice.

adn

Aceste descoperiri sugerează că fiecare organism viu are o frecvență de rezonanță unică, și supunerea organismului la curenți electrici care afectează agenți patogeni specifici, boli și tulburări pot fi neutralizați fără utilizarea de medicamente sau proceduri invazive.

Corpul uman pare să fie un computer biologic, care reacționează unui limbaj de programare, pe care încă nu îl cunoaștem.

loading...
CATEGORIES
Share This