Purnima Ekanayaka, fata care și-a adus aminte despre viața sa anterioară

Purnima Ekanayaka, fata care și-a adus aminte despre viața sa anterioară

Reîncarnarea este un subiect tabu în cultura europeană, motiv pentru care nu există elemente sau cazuri reale cu privire la acest eveniment fascinant. De cealaltă parte, în cultura a numeroase țări din Asia, reîncarnarea este considerată un eveniment, care se produce imediat după moarte.

Purnima Ekanayaka, fata care și-a adus aminte despre viața anterioară


Purnima Ekanayaka este o copilă de numai câțiva ani din Sri Lanka. Ea s-a născut cu numeroase urme pe corp. Medicii au considerat că acestea sunt semne din naștere, motiv pentru care părinții copilei nu s-au gândit la nimic deosebit.

În momentul în care Purnima Ekanayaka a împlinit vârsta de trei ani, a început să le povestească părinților despre o întâmplare grozavă. Le-a spus că a trăit în apropierea unui templu măreț și că acolo se ocupa cu producerea și comercializarea de tămâie. Mai mult de atât, fata și-a adus aminte că suferise un accident de mașină, în urma căruia și-a pierdut viața.

Primul impuls al părinților a fost să considere că povestea se născuse din imaginația bogată a fetei lor și nu au luat-o în seamă. Atunci când micuța a împlinit vârsta de 4 ani, a văzut la televizor o emisiune despre templul Kelaniya. Acest templu este renumit în Sri Lanka și se află la circa 200 de kilometri de locul în care locuiește și în prezent Purnima. Atunci micuța le-a spus părinților că acela este templul lângă care a locuit cândva și trebuie să meargă acolo pentru ca sufletul ei să se liniștească.

La vârsta de 6 ani, Purnima le-a expus părinților săi întreg tabloul poveștii din viața sa anterioară. Fusese un bărbat, care a trăit lângă templul Kelaniya. Acolo se ocupa cu producerea și comercializarea de tămâie, iar într-o zi nefastă a avut ghinionul să moară într-un accident de mașină. Insistențele copilei erau extrem de puternice, ea dorea cu ardoare să meargă în locul în care trăise.

Dorința sa s-a îndeplinit în momentul în care școala pe care o frecventa a organiza o excursie religioasă la templul Kelaniya. Părinții fetei au mers și ei în această excursie, pentru a face lumină cu privire la povestea fascinantă a Purnimei.

Loading...

Odată ajunsă la templul în cauză, Purnima le-a indicat părinților săi locul în care trăise, nu cu foarte mult timp în urmă. Localnicii au confirmat faptul că în urmă cu câțiva ani, a existat un bărbat în satul lor, care se ocupa cu tămâia. Acestea murise într-un accident de mașină, așa cum spusese Purnima. Localnicii au confirmat că Jinadasa Perera a murit, în urma unui accident de mașină, cu doi ani înainte ca Purnima să se nască.

viata anterioară

În cele din urmă Purnima a ajuns la casa unde locuise în viața sa anterioară. I-a recunoscut pe toți membri fostei sale familii și a enumerat numeroase lucruri personale despre aceștia. Familia Perera, inițial șocată de spusele copilei, în cele din urmă a acceptat-o ca pe reîncarnarea lui Jinadasa.

Acest caz a fost studiat și expus de Jim Tucker, într-una din cărțile sale unde a descris numeroase cazuri confirmate de reîncarnare! 

loading...

Related posts