The news is by your side.

Pui de extraterestru descoperit in Mexic

0

Pe la sfârşitul anului 2009 oamenii de ştiinţă au fost şocaţi atunci când s-au confruntat cu un caz extrem de ciudat. Marao Lopez, un fermier din Mexic, a capturat un pui de extraterestru ce era prins într-o capcană pentru animale. Fermierul a fost speriat de ciudata creatură şi a încercat s-o omoare trăgând mai multe focuri de armă. Cel mai ciudat este că extraterestrul nu a murit imediat ci în mai bine de trei ore.

Specialiştii au prelevat cadavrul şi l-au supus unor teste de ADN. După cum era de aşteptat structura Adn-ului creaturii era necunoscută până atunci. În concluzie creatura nu era originară de pe Pământ.

Partea interesantă a poveştii a fost atunci când fermierul, care a găsit şi a ucis copilul extraterestru, a murit subit. Marao Lopez a fost găsit ars în maşină sa pe marginea unui drum. Expertul în ufologie Joshua P. Warren a cercetat amănunţit locul dar şi modul în care maşina fermierului a luat foc şi a concluzionat că temperatura la care corpul a fost carbonizat a fost mai mare decât în mod normal.

În acest fel, zvonurile care au circulat în acea vreme au fost cum că extratereştrii şi-au căutat răzbunarea şi l-au omorât pe cel care le-a ucis copilul.

Cei mai sceptici nu au acceptat niciodată acesta versiune a poveştii, susţinând că acea creatură nu a fost decât un pui de maimuţă subdezvoltat şi nicidecum un pui de extraterestru.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și