Take a fresh look at your lifestyle.

PSIHOMETRIA, DECODIFICAREA AMPRENTEI ENERGETICE

0

Termenul de psihometrie a fost lansat de medicul american Buchanan și desemnează capacitatea unui clarvăzător de a povesti istoria unui obiect sau persoane doar privindu-le.

În multe anchete, poliția a utilizat astfel de metode, unul dintre cei mai cunoscuți clarvăzător fiind Gerard Croiset. Croiset a fost un renumit fizician care a murit în anul 1980 și a fost implicat în studierea multor cazuri de crime sau dispariții de persoane. Timp de ani de zile, Croiset a trecut cu brio testul scaunului gol.

Înainte de a începe o conferință, Croiset era invitat în sala goală și indica cu precizie locul unde o anumită persoană avea să se așeze. Mai mult, el prezenta semnalmentele individului, dar și stările lui emoționale.

Timp de 20 de ani, el a realizat acest test fără greșeală. El dădea într-un plic închis date despre persoana care urma să ocupe un anumit scaun. Datele se refereau la sexul persoanei, trăsături fizice, preferințe muzicale, date despre părinți, cadouri pe care le primise în ultimele zile.
Ceea ce este și mai straniu este faptul că fiul lui Croiset a moștenit această capacitate excepțională. Croiset Junior a fost cooptat de poliția federală din SUA pentru a descoperi două tinere care de mai multe zile dispăruseră fără urmă.

Cu toate că se afla la mii de kilometri de locul faptei, Croiset Junior a realizat o hartă extrem de exactă a zonei unde se aflau cadavrele celor două persoane. Cele două erau îngropate în nisip, într-o zonă izolată din Carolina de Sud.

Loading...

Se spune că fiecare dintre noi avem percepții subtile, însă nu știm să le punem în valoare. O bănuială, o senzație, o intuiție, toate acestea fac parte din psihometrie. Corpul uman produce forme de energii, sunete, lumină, magnetism, electromagnetism, și toate aceste energii intră în contact cu alte câmpuri energetice.

Atingând un obiect sau o persoană, poți să afli instantaneu informații prin impactul pe care îl dă simțul tactil. Specialiștii susțin că fiecare persoană sau fiecare obiect au amprente energetice, în care sunt incorporate informații.

furtul-energetic

În afară de psihometria obiectelor sau a persoanelor, există și psihometria locului. Există persoane care au capacitatea de a decodifica amprenta energetică a unei case sau a unei zone, prezentând întâmplări care s-au produs în diverse locații.

loading...