Psihometria. Cum unii oameni pot retrăi trecutul altor persoane!

Psihometria. Cum unii oameni pot retrăi trecutul altor persoane!

Sunt unii oameni care pot retrăi istoria altor persoane prin intermediul unui obiect. Aceste persoane se numesc psihometristi.

Obiectele stochează informații, au o memorie, situație care ne duce cu gândul la animism, curent religios primitiv, în care plantele, animalele, mineralele poseda duh.

Psihometria a fost introdusă ca termen în anul 1842 de către Rodes Buchanan, care consideră că este un fenomen bioinformaţional, subiectul este stimulat de un obiect care a aparţinut unei persoane, o scrisoare, o fotografie, un fragment organic de la o persoană.

Obiectul folosit în astfel de experimente se numește inductor, iar prin contact extrasenzorial, psihometricianul intra în legătura cu proprietarul obiectului. Informațiile vin către psihometrist prin mai multe canale.

Impresiile fizice

Sunt caracterizate prin furnicături, senzație de rece sau cald, înţepături.

Impresiile emoţionale

În momentul atingerii unui obiect se produc viziuni, imagini, simboluri, stări de angoasă, teama, nelinişte, iubire, calm.

Impresiile auditive

Pot lua forma unor sunete, cuvinte, propoziții, melodii.

Activarea simturilor

Un psihometrist celebru declara ca în timpul şedinţelor de psihometrie, toate simţurile îi sunt activate, după care, îi apăr scenele unor evenimente ca și cum ar fi martor la ele. Specialiştii susțin că fiecare dintre noi avem capacităţi psihometrice. Când ne întâlnim cu o persoană îi preluăm o parte din emoții pentru că organismul uman emite și captează energie.

Între două persoane sau o persoană și un obiect se crează un fel de corzi eterice prin care circulă informația. De regulă, obiectele care sunt impregnate cu energie multă sunt bijuteriile. Se spune că ele sunt amprentate energetic. La fel sunt și hainele confecţionate din fibre naturale.

Alunecări în timp

Oamenii empatici au calități de psihometristi. Ei trăiesc și simt mult mai acut ceea ce se proiectează asupra lor și de aici există riscul de a se încărca cu energie negativă care îi poate îmbolnăvi sau chiar să le producă moartea.

CATEGORIES
Share This
>