Mozaic

PSIHOMETRIA, CITIREA AMPRENTEI GENETICE

Psihometria este facultatea de a capta caracteristicile fizice, psihice și morale ale unei persoane decedate cu ajutorul unui obiect care a aparținut defunctului.

Acest concept a fost creat în anul 1949, în SUA, și adepții săi susțin că se realizează cu ajutorul capacităților senzitive pe care le are mâna, în momentul atingerii acelor obiecte.

Pentagonul a desecretizat documente din care reiese faptul că astfel de practici au fost utilizate în cadrul operațiunii Stargate, susţinute de CIA.

Psihometria a fost utilizată, în special, în cazul persoanelor dispărute. Parapsihologii explică acest fenomen prin faptul că lucrurile pe care le utilizăm au o memorie.

Fizica cuantică, prin ultimele descoperiri, a demonstrat că această teorie este veridică. Profesorul Buchanan a declarat că obiectele sunt veritabile receptoare de evenimente și informații. El a mai declarat că o piatră de pe o stradă din Ierusalim este o veritabilă bibliotecă, conținând informații despre istoria evreilor.

Se spune că fiecare ființa, obiect sau loc au o amprentă genetică. Corpul uman realizează câmpuri energetice prin absorbția și emisia de energii.

loading...

Acest câmp formează aura umană care are capacitatea de a reacționa la alte câmpuri energetice. Subconștientul traduce amprenta genetică și recompune o copie pentru conștient. În acest mod se declanșează fenomenul de psihometrie, de înregistrare a informațiilor care ne parvin de la oameni, obiecte sau locuri.

În întâmplările cu încărcătura emoţională, fiecare dintre noi amprentăm puternic locul sau obiectele. Există persoane cu capacități mediumice care la o simplă atingere a unei fotografii pot da informații despre cel din fotografie.

În anul 2005, în prezența a sute de persoane, într-o sală de spectacole, Pascal Mahious, medium, a fost protagonistul unui experiment inedit. I-au fost înmânate nouă plicuri și a fost invitat să aleagă patru dintre ele. Greul abia acum începea. El a fost rugat să reproducă conținutul plicurilor, prin simpla atingere a acestora.

Psihometria - PSIHOMETRIA, CITIREA AMPRENTEI GENETICE

Experimentul a fost un succes. Mahious a reușit să redea cu o exactitate de 80% fiecare text. Întrebat cum de a reușit această performanță, el a spus că în momentul în care a atins fiecare plic a avut senzații diferite de căldură sau de frig, a văzut culori, după care a avut viziunea persoanei care a scris textul și ceea ce a scris.

loading...
To Top