Bizar

Protestele din Brazilia sustinute si de extraterestri? Video incredibil!

Anul 2013 este unul plin de mișcări sociale, nemulțumirea populației față de diversele măsuri politice sau economice manifestându-se în plină stradă. Așa s-a întâmplat și în Turcia, Bulgaria și mai nou o mare de oameni manifestă în plină stradă și în Brazilia.

Acest comportament a fost anticipat încă de anul trecut pentru că parapsihologii sunt de părere că un fenomen ciudat se petrece în conștiința umană. Este vorba despre trezirea colectivă, cât și apropierea oamenilor de spiritualitate, care se manifestă în general prin conștientizarea şi contestarea valorilor materiale actuale, dar și practicilor nedrepte pe care unele guverne ale țărilor din lume le practică.

Această trezire colectivă este în raport direct cu intensificarea activității extraterestre pentru că în anul în curs au fost raportate diverse fenomene inexplicabile în diferite zone ale planetei. Chiar dacă această teorie pare puțin bizară, nu putem să nu remarcăm faptul că fenomenul OZN a devenit intens mediatizat și astfel guvernele din întreaga lume sunt forțate să-l recunoască pe deplin. Misterul este păstrat tocmai din cauza ignoranței de care au dat dovadă oamenii în ultimele decenii, dar odată cu producerea trezirii colective acest adevăr nu mai poate fi ascuns pentru mult timp.

Este la îndemâna oricui să nu mai creadă că Pământul se află în centrul Universului și nici faptul că dintr-un număr care tinde spre infinit de planete niciuna nu mai este locuită de o civilizație mai avansată decât a noastră. Acestea sunt fapte de bun simț, pe care un om cu capul pe umeri și cu puțină educație nu le poate contesta. La acestea se mai adaugă și miile de relatări, dar și experiențe traumatizante sau întâlniri de diferite grade pe care le-au experimentat diverși oameni de pe Terra. Astfel, conștientizarea faptului că nu suntem singuri în Univers, dar și ale fenomenelor de tip OZN, a devenit un lucru banal.

manifestare brazilia - Protestele din Brazilia sustinute si de extraterestri? Video incredibil!

Pentru a înțelege mai bine legătura stranie care există între activitatea umană la nivel global și activitatea de spionaj exprimată de extratereștri, o filmare incredibilă a fost efectuată în Brazilia în timpul protestelor de stradă. Un OZN, de dimensiuni considerabile, a început să survoleze zona în care oamenii manifestau nemulțumiți împotriva guvernului. Fenomenul a fost înregistrat și făcut public pe internet. Reacțiile au fost incredibile pentru că cei mai mulți dintre brazilieni susțin că până și extratereștri îi susțin în câștigarea cauzei lor. În acest fel, ne dăm seama că nu suntem singuri.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top