Descopera

PROPULSIA ANTIGRAVITAȚIONALĂ, MAREA PROVOCARE A LUMII MODERNE

Propulsia antigravitațională a fost utilizata din anul 2002 de către mare companie Boeing. Se spune că au fost realizate 12 nave care incorporează tehnologie antigravitațională.

Ideea de a crea un spațiu sau un obiect care sunt eliberate de forțele gravitaționale preocupă pe cei mai mari fizicieni ai lumii. Newton descria gravitaţia ca fiind o forță externă cauzată de mijloace necunoscute. A urmat Einstein care a demonstrat că gravitația este un rezultant al geometriei spațiului. Într-o curbură hiperbolică, gravitația se inversează.

Vechile documente ne prezintă date despre antigravitație. Atunci când conchistadorul Francesco Pizzaro s-a întâlnit cu împăratul incașilor a asistat la un spectacol pe care l-a numit unul al diavolilor.

Cu ajutorul vibraţiilor, incașii au făcut să leviteze două discuri de mari dimensiuni din aur. Pizzaro a dispus ca discurile să fie topite, considerând spectacolul diavolesc.

Michael Wolf este un reputat fizician american și în una din cărţile sale susține că în anul 1941, armata americană a recuperat epava unui OZN prăbușit in oceanul Pacific, în apropiere de San Diego.

Epava a fost atent cercetată de un grup de cercetători de la Retfous. După acest eveniment, americanii au început să experimenteze tehnologie antigravitațională recuperată de la cele două epave.

loading...

Castelul de Coral din Florida a fost construit de Edward Leedskalnin cu ajutorul levitației antigravitaţionale. Blocuri enorme de coral, unele având o greutate de peste 30 de tone au fost transportate și ridicate cu ajutorul levitației.

În zona unde a fost ridicat castelul există un vortex energetic care ar fi permis levitația. La construcție au fost utilizate 1000 de tone de rocă de coral. La construcția castelului, Leedskalnin a utilizat un trepied în vârful căruia se afla o cutie neagră.

După moartea sa, misterioasa cutie nu a mai fost găsită. Castelul a fost construit numai noaptea, la lumina lanternelor, pentru că Leedskalnin a dorit să păstreze secretul.

Propulsia antigravita%C8%9Bional%C4%83 - PROPULSIA ANTIGRAVITAȚIONALĂ, MAREA PROVOCARE A LUMII MODERNE

Vecinii din apropierea castelului au declarat că noaptea bucățile de piatră pluteau ca niște baloane. Leedskalnin a preferat să ia cu el în mormânt secretul antigravitației.

loading...
To Top