PROIECTUL STARGATE, VIZIUNI LA DISTANȚĂ

În anul 1972, Pentagonul lansa proiectul Stargate care avea ca obiectiv viziuni la distanță, mai precis capacitatea de a vedea la distanță evenimente, lucruri, persoane.

Văzând că proiectul este unul interesant, CIA a propus Pentagonului studierea planetei Marte. Conform documentelor declasificate, în 22 mai 1988, CIA a apelat la un celebru medium.

În urma mai multor ședințe, mediumul a declarat că lângă o crevasă marțiană există o piramidă care are culoarea galbenă, după care a indicat coordonatele. Lângă piramidă, mediumul a mai identificat o construcție uriașă cu suprafața lucioasă care semăna cu un obelisc. Interiorul obeliscului era gol. Părea a fi un loc pentru hibernare.

La acel moment, mulți cercetători de la Pentagon au considerat că persoana cu calități mediumice avea halucinații. Părerile aveau să se schimbe 10 ani mai târziu, atunci când robotul Curiosity avea să studieze solul marțian, iar fotografiile captate prezentau mai multe structuri în forma de piramidă.

În anul 1995, proiectul este preluat în totalitate de CIA care apelează la Institutul American de Cercetări. Specialiștii de la proiectul Stargate au fost solicitați de ruși în căutarea unui avion care se prăbușise în jungla din Zair. Președintele Jimmy Carter avea să declare că un medium din cadrul proiectului a localizat epava avionului în junglă.

Loading...

Paul Smith, autorul unei cărți despre proiectul Stargate, a descris acel moment. A fost contactată Rosemary Smith, medium, căreia i s-a așezat in față harta Africii. A fost rugată să găsească bombardierul sovietic TU 22.

Ea a reușit să localizeze epava cu o precizie de 400 de metri. Ingo Swann a fost unul dintre persoanele cu capacități mediumice care a investigat de la distanță Luna.

El a declarat că Luna nu este un astru mort și specialiștii de la NASA au întrerupt proiectul Apollo pentru că nu erau bineveniți pe Lună. Swann a fost primul, cu mult înaintea oamenilor de știință, care a descoperit că planeta Jupiter are un inel.

Proiectul Stargate a fost încheiat în 1995 cu următoarea concluzie:

„Observațiile precedente furnizează un argument convingător împotriva continuării programului în cadrul serviciilor de informații. Chiar dacă un efect semnificativ statistic a fost observat în laborator, rămâne neclar dacă a fost demonstrată existența acestui fenomen paranormal, „vederea la distanță”. Studiile din laborator nu furnizează dovezi cu privire la originile sau natura acestui fenomen, presupunând că acesta există ”loading...
S-ar putea să-ți mai placă și