Conspiratii

PROIECTUL STARGATE. FENOMENUL PSI ȘI RĂZBOIUL PSIHOLOGIC

Proiectul Negru sau Stargate s-a derulat începând cu anul 1970, până în anul 1995. Proiectul s-a vrut o replică pe care americanii au vrut să o dea sovieticilor, care numai în anul 1970, au investit 300 de milioane de dolari în cercetări ale fenomenului PSI.

La început, proiectul a fost finanțat de CIA și s-a desfășurat în laboratoarele Institutului de Cercetare Stanford, California.

Cercetările s-au efectuat pe persoane care aveau capacități extrasenzoriale deosebite. Unul dintre aceștia a fost Ingo Swann. Aceste persoane era pregătite pentru războiul psihologic, pe care americanii trebuiau să-l ducă contra sovieticilor, în timpul războiului rece.

Au fost utilizate 40 de persoane care aveau capacități extrasenzoriale deosebite.Unele dintre aceste persoane aveau capacitatea de a vedea la distanță submarinele sovietice. Alte persoane au localizat cele mai secrete baze nucleare din URSS.

În anul 1993, în cadrul acestui proiect au fost atrași și militari. În urma acestui demers, s-a format un departament numit PSI TECH. Oficial, americanii au luat cunoștință de acest proiect, în anul 1995, când acesta s-a încheiat.

Există 89000 de pagini document și peste 12000 de fișiere, referitoare la cercetările efectuate. Pentru că rezultatele au fost remarcabile, marile agenții de spionaj americane au fost implicate în acest proiect.

loading...

Viziunile la distanță se referă la utilizarea puterii mentale pentru realizarea spionajului psihic. Sunt folosite percepțiile extrasenzoriale pentru a accede la informații indisponibile în mod normal.

În anul 1973, a izbucnit un scandal care a fost mușamalizat de către autorități. CIA utiliza clarvăzătorii în misiuni de spionaj față de celelalte agenții americane cu același profil. Gus Russo, un jurnalist american de investigații susține că, acest proiect se derulează în continuare, în ciuda anunțului oficial că a fost întrerupt.

Ingo Swann a fost timp de zece ani profesor în aceste proiect. El preda lecții despre fenomenul de a vedea la distanță, militarilor americani. El a antrenat o echipă, în acest sens, iar rezultatele au fost remarcabile.

În cartea sa, Penetration, publicată în anul 1998, Swann a fost printre primele persoane care a afirmat că, proiectul Apollo a fost oprit brusc, pentru că, oamenii nu erau bineveniți pe Lună. El a făcut aceste afirmații în urma unor incursiuni pe care le-a avut pe Lună, ca urmare a fenomenului de vedere la distanță.

Tot el a mai spus că, fața nevăzută a Lunii ascunde o civilizație extraterestră. Dacă aceste afirmații au fost considerate nereale, după anul 2000, au început să apară probe care au susținut afirmațiile lui.

În celebra sa carte el a vorbit despre luminile pe care le-a văzut pe Lună. În urmă cu puțin timp, specialiștii NASA au recunoscut că pe o zonă de 20 de kilometri, pe Lună, au fost fotografiate niște lumini ciudate.

psi - PROIECTUL STARGATE. FENOMENUL PSI ȘI RĂZBOIUL PSIHOLOGIC

Conform afirmațiilor lui Swann, extratereștrii de pe Lună sunt gri, de mică talie și dispun de o tehnologie extraordinară, cu ajutorul căreia au construit baze militare și piramide.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top